Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In poolcentrum Kaatsheuvel won team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken met 35-29 van team Nooit Volleerd uit Oosterhout.

De enige verliespartij was deze keer voor Jan Smeekens.Jan kwam niet in zijn spel en verloor kansloos. Henk Rijken legde een degelijke partij op het groene laken en dat was voldoende voor de winst. Hij kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.422. Theo Laros deed het met 0.452 nog iets beter. Ook dit was ruim voldoende voor de winst. Kopman Mark Pijnenburg was de beste man van zijn team. Mark had een uitstekende start. Hierna was hij even de concentratie kwijt. Daarna stoomde hij door. Hij was al na 36 beurten bij de finish. Hij maakte bovendien een mooie serie van vijf caramboles. Hij zette het puike moyenne van 0.611. Door dit resultaat handhaaft team Kamp zich op de veertiende plaats.

Winst Corné van den Nieuwenhuizen
In Oosterhout won team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 37-38 van team de Eekhoorn. Verlies was er voor Toon Verbunt en Leo Loonen. Toon kwam echter slechts één luttele carambole te kort. Leo hd nog maar twee caramboles nodig om de finish te bereiken. Winst was er wel voor Ton Kemmeren. Ton speelde solide, waarbij hij de verdediging prima gesloten hield. Kopman Ad Faro was de beste man van zijn team. In maar 41 beurten wist Ad de partij uit te spelen. Hij zette het mooie moyenne van 0.707 neer. Hij maakte bovendien een prima serie van vijf caramboles. Door dit resultaat is team Van den Nieuwenhuizen weer een plaatsje gestegen. Het team staat nu negende.

Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken thuis
Team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg speelt deze week op vrijdagavond 3 februari een thuiswedstrijd. Het moet het in de Eekhoorn in Oosterhout opnemen tegen team de Eekhoorn uit Oosterhout. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken gaat deze week op bezoek bij team Cortini in Oosterhout.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:
Winst Zeloo Financiële Dienstverlening
In Made won team Zeelo Financiële Dienstverlening met 26-27 van team ’t Steegje. Ton Kemmeren kwam aan de meet slechts drie caramboles te kort. Kopman Embert Broekhoven struikelde op s,lechts één carambole van de finish. Winst was er wel voor Toon Verbunt. Toon speelde een prima partij en was al na 433 beurten bij de finish. Hij zette het mooie gemiddelde van 0.534 neer. Hij maakte bovendien een mooie serie van vier. Dat deed Embert overigens ook. Team Zeelo is met dit resultaat gestegen naar de zesde plaats.

Verlies ’t Vaartje
Team ’t Vaartje verloor in café ’t Karrewiel in Dongen-Vaart met 25-29 van team ’t Steegje uit Made. Anton Smulders kwam er totaal niet aan te pas en verloor kansloos. Hij kreeg ook maar 42 beurten. Theo Laros kreeg 49 beurten. Hij kwam maar twee caramboles te kort. Hij maakte een prachtige serie van 5. De enige winstpartij kwam op naam van kopman Mark Pijnenburg. Mark speelde degelijk en kwam uit op het goede gemiddelde van 0.604. Toch kwam zijn opponent maar twee caramboles te kort. Met dit resultaat handhaaft team ’t Vaartje zich op de zesde plaats.

Zeelo thuis
Team Zeelo Financiële Dienstverlening speelt deze week een thuiswedstrijd. Het moet het in Café de Viersprong in Dongen opnemen tegen team De Eekhoorn uit Oosterhojut. De wedstrijd begint om 19.30 uur Team ’t Vaartje gaat deze week op bezoek bij team de Eekohoorn in Oosterhout.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen