Lars Jansens volgend jaar hoofdtrainer Dongen Zaterdag 1

Foto:

Voor de mensen die VV Dongen volgen is het geen grote verrassing. Eindelijk kwam de definitieve bevestiging dat Lars Jansens de nieuwe hoofdtrainer van Dongen Zaterdag 1 wordt en daarmee de opvolger is van Luke van Overbeek.

Lars (32) is een jongen van de club. Als voetballer, jaren deel uitgemaakt van de selectie, koos hij al op jonge leeftijd voor het trainersvak. De laatste jaren waren zeer succesvol met de beloften O-23. Daarmee haalde hij het hoogste niveau, Divisie 1.

De ambitie van Lars strookt met de ambities die VV Dongen heeft met Dongen Zaterdag 1. Dit team moet vanuit een stabiele basis (in de derde klasse) doorgroeien en mee gaan doen om de prijzen. De ontwikkelingen bij de jeugd van VV Dongen zal hier de komende jaren ondersteuning aan moeten bieden. Dit past in de totale visie die de club al jaren nastreeft: ‘Groeien van onderuit’. Dit geldt voor de gehele vereniging, dus niet alleen voor spelers maar ook voor trainers.

Natuurlijk is het niet voor elke speler een vanzelfsprekendheid om vanuit de beloften O-23 door te kunnen groeien naar het niveau van Dongen zondag 1. Het alternatief voor deze ambitieuze voetballer om onder een goede trainer deel uit te mogen maken van het tevens zeer prestigieuze Dongen zaterdag 1 in de derde klasse is natuurlijk fantastisch. Zeker als VV Dongen het vertrouwen heeft dat met Lars Jansens, als hoofdtrainer, Dongen Zaterdag 1 in de regio zijn stempel kan drukken. Dit is in lijn met de weg die  VV Dongen is ingeslagen.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen