Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In Hilvarenbeek verloor team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken met 34-32 van team Touché.

Kopman Henk Rijken kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Ook voor Anton Smulders was er verlies. Dit was echter wel minimaal. Anton kwam slechts één luttele carambole te kort. Jan Smeekens loodste zijn partij bekwaam naar de winst. Ook voor Theoi Laros was er winst. Hij liet zijn opponent volstrekt kansloos. Zowel Jan als The produceerden elk een serie van drie caramboles.

Winst Corné van den Nieuwenhuizen
In de nieuwe thuishaven de Eekhoorn in Oosterhout won team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 37-34 van team ’t Hartje. De enige verliespartij kwam op naam van Ton Kemmeren. Deze kreeg echter ook slechts 32 beurten. Ton maakte nog wel een serie van vier en kwam uit op het verdienstelijke gemiddelde van 0.468. Leo Loonen pakte de winst. In een gedegen partij wist hij zijn tegenstrever nipt af te troeven. Toon Verbunt speelde sterk. Hij pakte de winst in slechts 41 beurten met het fraaie gemiddelde van 0.365. Ook kopman Ad Faro had slechts 41 beurten nodig om zijn partij uit te spelen. Hij zette het mooie moyenne van 0.707 neer. Zowel Toon, als Ad maakten een reeks van drie caramboles.

Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken thuis
Team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg speelt deze week op maandagavond een thuiswedstrijd. Het moet het in de Eekhoorn opnemen tegen team Touché uit Hilvarenbeek. Team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken gaat deze week op bezoek bij team DKM in Oosterhout.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

Gelijkspel Zeloo Financiële Dienstverlening
In Sprang-Capelle speelde team Zeelo Financiële Dienstverlening opnieuw gelijk. Tegen team HMS werd het 27-27. In de eerste partij verloor Ton Kemmeren nipt. Ton kwam maar één luttele carambole te kort. Hij maakte nog wel een mooie serie van vier. In de tweede partij was er winst voor reserve Frans Kemmeren. Frans speelde degelijk en pakte daarmee de winst. In het duel der kopmannen moest Embert Broekhoven het onderspit delven. Embert kwam echter maar drie caramboles te kort. Team Zeelo bezet momenteel de achtste plaats.

Verlies ’t Vaartje
Team ’t Vaartje liep in Café ’t Karrewiel in Dongen-Vaart tegen een nederlaag aan. Het werd 24-29 tegen team BSV uit Waalwijk. De enige winstpartij kwam op naam van kopman Theo Laros. Theo wist de partij voor de neus van zijn tegenstander weg te kapen. Zijn rivaal behoefte toen echter nog maar twee caramboles te maken. Verlies was er voor Henk Rijken. Henk kwam aan de finish nog vier caramboles te kort. Hij maakte nog wel een prima serie van vier punten. Anton Smulders kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Met dit resultaat zakte team ’t Vaartje steeds verder weg. Het team staat nu zevende.

Zeloo thuis
Team Zeloo speelt in café de Viersprong in Dongen een thuiswedstrijd. Het moet het op donderdagavond 19 januari opnemen tegen team Landzicht uit Sprang-Capelle. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Sprang-Capelle tegen team HMS. Team ’t Vaartje gaat deze week op bezoek bij BSV in Waalwijk.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen