Eindejaars darttoernooi Klein-Dongen-Vaart weer een groot succes

Foto:

Ook het eindejaars darttoernooi is twee jaar niet door gegaan i.v.m. de Covid perikelen. Dat iedereen blij was dat het weer kan blijkt wel uit de belangstelling. Er meldden zich maar liefst 23 deelnemers bij ‘t Karrewiel.

Deze deelnemers komen allemaal van de Vaart of Klein-Dongen of ze zijn er geboren, ook de darters die bij een team gooien dat zijn thuis heeft op de Vaart zijn welkom. We gingen van start met 5 poules, waarvan de hoogste twee doorgingen naar de winnaarsronde aangevuld met één derde. De overige 12 spelers kwamen in de verliezersronde. In de verliezersronde kwam Peter van Laarhoven in de finale door te winnen van Peter Groeneveld met 3-0, daar trof hij teamgenoot Corne Leemans die met 3-1 gewonnen had van Pim Bollen. In de finale was Corne de sterkste, Hij won van Peter met 3-1.

Marcel Pruijssers bereikte de finale van de winnaarsronde door 3-1 winst op Hans de jong. De andere halve finale was voor Dennis van Strien die met 3-0 won van Michiel van der Weegen. In een zinderende finale trok Dennis van Strien de winst naar zich toe, hij won van Marcel met 4-3. De hoogste uitworp was voor Hans de jong met 104, in totaal werd 6 keer de maximale score van 180 gegooid. Twee keer door Remco Pooters en 1 keer door Hans de Jong, Marcel Pruijssers, Wiek Claassen en kampioen Dennis van Strien. Gefeliciteerd Dennis! De avond werd in stijl afgesloten met vette rock!

Wij danken John Trommelen voor de hulp bij de organisatie.

Reacties

Cookieinstellingen