Jeu de Boules De Vaart Erin: Laatste wedstrijd voor Dennis Vermond en Jan Kennekens

Foto:

Op de banen van gezelligheids Jeu de Boules vereniging De Vaart Erin bij sportcafé ’t Vaartje werd de laatste wedstrijd gegooid van gezelligheids Jeu de Boulersvereniging De Vaart Erin.

Op 2 december is sportcafé ’t Vaartje voor het laatst open. Dan komen er twee woonhuizen. Hierdoor worden alle Jeu de Boulesbanen in tweeën gedeeld. Daarom is besloten om de Jeu de Boulesvereniging op te heffen. De laatste wedstrijd werd gehouden onder goede weersomstandigheden. Bovendien werd er regelmatig een rondje gegeven van de vereniging. Dit om de kas leeg te maken. Maar er werd ook voor de laatste keer een wedstrijd gegooid. De opkomst voor deze wedstrijd was voortreffelijk. Ieder koppel gooide drie wedstrijden, waarna de stand werd opgemaakt. Dit om er voor te zorgen dat er ruimte was om terug te blikken. Jan Kennekens en Dennis Veermond wonnen deze laatste wedstrijd. Zij wonnen alle wedstrijden en kwamen op een score van +25.

Hierna volgden Judith Schellekens en Anton Huijbregts. Ook zij wonnen alle wedstrijden en kwamen uit op +22. Monette Couleau samen met Wil Brekelmans en Hans van Leeuwerden en Jeanine Roest maakte de eerste vier compleet. Ook na afloop werd het nog een gezellig samenzijn. Ton en Hanny Kemmeren werden bedankt voor hun niet aflatende inzet. Eerst werden er Jeu de Boulesbanen gemaakt. Toen deze accommodatie te klein werd, werd deze met enige hulp van de leden uitgebreid. Door deze inzet heeft de Jeu de Boulesvereniging jaren kunnen floreren. Het kasteleinsechtpaar werd een passend cadeau aangeboden. Hierna was er nog een etentje. Het bleef lang gezellig

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen