De laatste wedstrijd voor de winterstop voor DA Ingrid Liberty dames 1

Zondag 27 november mochten de dames afreizen naar Den Haag voor de laatste wedstrijd voor de winterstop. De meiden waren gedreven om met drie punten de winterstop in te gaan.

Een kwartiertje eerder dan normaal klonk het start signaal. DA Ingrid Liberty dames 1 kwam redelijk uit de startblokken en dit leverde veel kansen op. Helaas was de keeper van Wateringse Veld dames 1 scherp en hield haar doel schoon. In het tweede kwart bleef dit beeld hetzelfde. In de rust stond dus nog steeds 0-0 op het scorebord. In de rust werd het vizier op scherp gezet. Wederom werden veel kansen gecreëerd en ditmaal kon Daphne Pijnenburg het bal in het net leggen. 1-0! Niet veel later werden meerdere strafcorners versierd wat uiteindelijk resulteerde in de 2-0 door Chelsea van Helmond. Vlagen met goed spel, maar ook zeker vlagen met minder goed spel werden gespeeld. De dames wisten niet meer te scoren maar na 70 minuten konden de drie punten meegenomen worden naar Dongen.

Vanaf volgende week start het zaalseizoen voor DA Ingrid Liberty dames 1. Op 4 december zal de eerste wedstrijd gespeeld worden in de salamander om 12:35. De tweede wedstrijd van die dag zal starten om 15:05.