Dongense Darts Competitie

Foto:

De 9 e ronde van de Dongense Darts Competitie.

Nie te Pijle behoud met verve de koppositie in de Eerste Divisie. Uit bij het sterke New Bundy’s kwam Nie te Pijle niet in de problemen. 3-10 de score. TROTS de nummer 2 won ook
ruim. DVDVD sprokkelde slechts 2 puntjes. TROTS won dus met 11-2 met een 123 finish voor Hans van Rijswijk. HBHB was toch als 1 van de favorieten in deze divisie begonnen aan de competitie, maar ze komen er maar niet in. Thuis tegen Darth Vader was er zelfs een dik verlies. 4-9 de score. De Tobbers gaan nadrukkelijk meedoen om de prijzen. Falcon werd achteloos verslagen met maar liefst 10-3. Het Karrewiel 1 tegen 4P werd uitgesteld. De 180 teller blijft staan op 7. Nie te Pijle blijft dus aan de leiding voor TROTS en De Tobbers.

Op Dreef 12 begint de kampioensvorm weer te krijgen. De 26’ers stonden in no time met 8-0 achter voordat ze zelf een puntje konden scoren. Op Dreef 12 won ruim met 12-1. Martin Evertse van Op Dreef finishte 114. Het Karrewiel 13 nam een grote voorsprong op Gijle Peile. Het was 7-2, maar Gijle Peile had geen zin in een forse nederlaag. De resterende punten werden door Gijle Peile behaald waardoor het bij een 7-6 bleef. The Dartons speelde tegen Het Karrewiel 2. Het ging gelijk op tot 3-3, maar daarna was het gedaan met Het Karrewiel. 10-3 de winst voor The Dartons met een 180 voor Wiek Claassen. Voor Het Karrewiel noteerde Peter van Laarhoven een 180. No Score mocht aantreden tegen Triple Trouble. Triple Trouble bleef net aan de goede kant van de score. Door de laatste leg te winnen was daar ook met 7-6 de winst. Voor No Score gooide Barry Panis een 180. Up to the Bar 1 en Op Dreef 3 waren deze week vrij. De 180 teller staat op 45 stuks. Op Dreef 12 heeft de leiding overgenomen voor The Dartons en Up to the Bar.

Reacties

Cookieinstellingen