Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

In Oosterhout verloor team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg in de viertallencompetitie van het district Midden-Brabant met 39-31 van team D.C. Michielsen.

Toon Verbunt kwam er niet aan te pas. Hij kreeg ook maar 42 beurten. Reserve Mark Pijnenburg kreeg zelfs maar 39 beurten. Mark kwam slechts 4 caramboles te kort. Hij zette nog wel een mooie serie van vier caramboles neer. Kopman Ad Faro kreeg zelfs maar 35 beurten. Tegen zoveel geweld was Ad niet bestand. Hij maakte nog wel een fraaie reeks van vijf punten. De eer werd gered door Ton Kemmeren. Ton speelde gedegen en hield de verdediging goed gesloten. Hij finishte na 54 beurten. Zijn opponent kwam toen slechts één carambole te kort. Door dit resultaat staat team Van den Nieuwenhuizen op de negende plaats

Verlies P.C. Kamp
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart verloor team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken met 34-37 van team ’t Hartje. Leo Loonen pakte als enige de winst. Leo speelde degelijk en maakte bovendien een mooie serie van vier caramboles.Anton Smulders kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Mark Pijnenburg had een matige start, maar kwam in de eindfase nog goed terug. De eindspurt werd echter te laat ingezet. Ook Theo Laros knokte zich prima terug na een grote achterstand. Toen beide spelers nog één carambole moesten, maakte Theo’s opponent het net voor zijn neus uit. Door dit resultaat is team Kamp gezakt naar de veertiende plaats.

Thuiswedstrijd Corné v.d. Nieuwenhuizen
Team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken speelt op vrijdagavond 11 november in sportcafé ‘t Vaartje in Dongen-Vaart. Het moet het dan opnemen tegen team Prinsenhoeven uit Tilburg. Dit team staat op de zesde plaats. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team P.C. Kamp Scheeps- en Konstructiewerken gaat deze week op bezoek bij team Touché in Hilvarenbeek.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

B1: Winst Zeloo Financiële Dienstverlening
In Terheijden pakte team Zeloo Financiële Diestverlening een mooie winst op team BVT. Het werd een klinkende overwinning met 21-29. Alleen kopman Embert Broekhoven kwam één carambole te kort. Embert hield de verdediging uitstekend gesloten, maar kon zelf net te weinig tot scoren komen. Ton Kemmeren pakte een solide winst onder meer met een serie van vier. Hij kwam uit op het goede gemiddelde van 0586. Reserve Theo Laros was de beste man van zijn team. Hij had maar 39 beurten nodig om te finishen. Hij kwam uit op het fraaie moyenne van 0.589 en gaf hiermee zijn rivaal geen schijn van kans. Door dit resultaat stijgt team Zeelo naar de zevende plaats.

B2: Verlies ’t Vaartje
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart verloor team ‘t Vaartje met 24-27 van team Werkendam. Bert van den Hooff kwam niet in zijn spel en verloor kansloos. Henk Rijken kreeg maar veertig beurten. Toch kwam Henk maar drie caramboles te kort. Met de uitslag kan Henk niet tevreden zijn, maar het gemiddelde van 0.550 is goed. Kopman Mark Pijnenburg pakte de winst wel. In slechts 43 beurten was hij bij de finish. Hij maakte onder meer een prima reeks van vier caramboles. Hij liet het mooie gemiddelde van 0.674 voor zich noteren. Door dit resultaat is team ’t Vaartje van de koppositie af. Het staat nu op een uitstekende derde plaats.

‘t Vaartje thuis
Op dinsdagavond 15 november speelt team ‘t Vaartje in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart een thuiswedstrijd. Dan wordt de strijd aangebonden met team de Oude Ploeg uit Herpt. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team Zeelo gaat komende week op bezoek bij biljartvereniging Werkendam. Het belooft een moeilijke opgave te worden, want dit team staat bovenaan.

 

Reacties

Cookieinstellingen