Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

In sportcafé ’t Vaartje in Dongen=Vaart won team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg in de viertallencompetitie van het district Midden-Brabant met 34-27 van team de Eekhoorn.

De enige verliespartij kwam op naam van Toon Verbunt. Toon kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. De andere spelers wonnen echter wel, zodat de winst toch werd veilig gesteld. Kopman Ad Faro speelde een degelijke pot. Hij hield de verdediging prima gesloten en pakte zo bekwaam de winst. Hij maakte hierbij onder meer een serie van vijf caramboles. Ook Willy v.d. Wiel verdedigde prima. Hijn gaf zijn rivaal geen schijn van kans en pakte een puike winstpartij. Leo Loonen was de beste man van de avond. Hij had maar 33 beurten nodig om te finishen. Hij kwam, onder meer door een reeks van vier, uit op het fraaie gemiddelde van 0.575. Ook dit was ruim voldoende voor een afgetekende winstpartij. Door dit resultaat handhaaft team Van den Nieuwenhuizen zich op de vijftiende plaats

Verlies P.C. Kamp
In Oostyerhout leed team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken een gevoelig verlies. Tegen DKM werd het 40-29. Alleen Hen Rijken wist een gelijkspel af te dwingen. Henk speelde degelijk en wist daarmee al zijn te behalen caramboles te scoren. Hij maakte bovendien een mooie serie van vier. Verlies was er voor Theo Laros, Leo Loonen en Anton Smulders. Anton kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Ook voor Leo was er verlies. Hij kreeg echter maar 45 beurten. Kopman Theo Laros was kansloos. Zijn tegenstrever maakte de partij in maar 39 beurten uit. Toch kwam Theo slechts vier caramboles te kort. Hij maakte nog wel een fraaie reeks van vijf caramboles. Team Kamp handhaaft zich nog wel op de 13e plaats.

Thuiswedstrijd P.C. Kamp
Team P.C. Kamp Scheeps- en Konstructiewerken speelt op vrijdagavond 4 november in sportcafé ‘t Vaartje in Dongen-Vaart. Het moet het dan opnemen tegen team ‘t Hartje uit Oosterhout. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken gaat deze week op bezoek bij team ‘t Hartje in Oosterhout.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

B2: ’t Vaartje behoudt koppositie
In Kaatsheuvel verloor team ‘t Vaartje weliswaar met 30-29 van team HGL/Euphonia, maar behield wel de koppositie. Wel moet het team BSV uit Waalwijk naast zich dulden.
Gelegenheidskopman Embert Broekhoven was de enige die verloor. Toch kwam hij maar twee caramboles te kort. Embert hield de verdediging goed gesloten, maar kon niet voorkomen dat zijn tegenstander er door heen prikte. Zowel Anton Smulders als Theo Laros speelden gelijk. Anton in 56 beurten en Theo had hiervoor maar 47 beurten nodig.

B1: Nipt Verlies Zeloo
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart verloor team Zeloo Financiële Diestverlening net met 23-24 van team Landzicht uit Sprang-Capelle. Kopman Willy v.d. Wiel verloor kansloos. Hij
kreeg ook maar 32 beurten. Embert Broekhoven hield de verdediging goed dicht en manoeuvreerden zo bekwaam naar de eindstreep. Ook maakte hij een goede serie van vier
caramboles. Ton Kemmeren speelde uitstekend. Hij pakte de winst in maar 40 beurten. Hij zette het fantastische gemiddelde van 0.675 neer. Door dit resultaat zakt team Zeelo naar de negende plaats.

Zeelo Financiële Dienstverlening thuis
Op dinsdagavond 8 november speelt team Zeelo financiële Dienstverlening in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart een thuiswedstrijd. Dan wordt de strijd aangebonden met team HMS uit Sprang-Capelle. Er is sprake van een heuse derby. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team t Vaartje gaat komende week op bezoek bij BCG in Goirle.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen