Vrijwilligersavond VV Dongen druk bezocht

Foto: Pixabay License

De jaarlijkse vrijwilligersavond aan het begin van het seizoen werd door ruim 140 belangstellenden bezocht. Tel daar nog eens zo’n veertig afmeldingen bij, dan zit het wat betreft de bereidheid om voor de club wat hand en spandiensten te verrichten wel snor.

Door Piet Scheepers.

De avond werd even onderbroken voor een speciale act. Hiervoor was sauwelaar Rob Verkooijen, alias Taxi vd Wil de concurrent van Taxi vd Wou, uitgenodigd. Mensen die hem kennen weten dat hij zeer sterk is in het spelen met woorden uit de Nederlandse taal. “Zo gaan ze bij Dongen aan Piet vragen of ie Sint wil spelen!” Zo had hij diverse opmerkingen waarbij je echt moest nadenken.

Voordat dit intermezzo plaats vond, werden de aanwezigen welkom geheten. Namens het bestuur was het Jenny Rommens die benadrukte dat het zonder vrijwilligers niet te doen was een club als VV Dongen te runnen. “Zonder jullie was hier geen voetbal mogelijk. Vanaf maandagmorgen tot en met zondagavond zijn dagelijks vele vrijwilligers in de weer om het de spelers en bezoekers naar de zin te maken. En dat kan alleen maar door jullie inzet. Bedankt namens het gehele bestuur en applaus voor jezelf.”

De bediening was deze avond in handen van een groot aantal spelers van de zondagselectie. Ook zij moesten het ontgelden toen taxichauffeur vd Wil zijn klant, voorzitter John Paul Verkooijen, kwam ophalen. “Nu scoren de jongens van de selectie wel,” doelend op de biertjes en drankjes die zij voor de aanwezigen schonken. En natuurlijk moest het ’plastic’ grasveld het ontgelden. Alles met een kwinkslag, maar toch serieus opgenomen. Naast het natje was er ook gedacht aan de inwendige mens. Een prima buffetje bestaande uit: nasi of bami, balletjes gehakt, saté en de daarbij behorende kleine ingrediënten, vulden de vele hongerige magen. Velen waren na afloop dan ook zeer voldaan over deze goed verzorgde avond. Weer een geslaagde avond. De volgende avond op het programma is de PUB-Quiz. Houdt de website in de gaten. Ronn en Natasja, de huidige beheerders, staan open voor ideeën.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen