Wilma Kemmeren kampioen tête à tête

Foto:

Op de banen van gezelligheids Jeu de Boules vereniging De Vaart Erin bij sportcafé ’t Vaartje werd voor de tiende keer het clubkampioenschap tête à tête gehouden.

Onder goede weersomstandigheden werd het toernooi afgewerkt. Jammer was het dat er maar weinig deelnemers waren, maar dat mocht de gezelligheid niet drukken. Na negen jaar is Wilma Kemmeren er opnieuw in geslaagd om clubkampioen tête à tête te worden. Ze pakte het singlekampioenschap door in de beslissende partij met 13-12 te winnen van Frans Kemmeren.

Wilma verloor alleen van Jos den Boer. Ze verspeelde een voorsprong en moest een nederlaag met 13-10 incasseren. Jos den Boer won de strijd om de derde plaats. Hij versloeg Hanny Kemmeren met 13-10. Hanny werd vierde. Karin Dirven legde beslag op de titel in de kleine finale. Wilma nam de titel over van Wil Brekelmans die in het seizoen 2021-2022 de titel pakte. Hij won toen van Wilma. De volgende wedstrijd is op zondagmiddag 16 oktober. De wedstrijd begint dan ook weer om 13.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen