Sportief en succesvol begin van de vakantie voor 20 Atledo-pupillen in Drunen

Hurkhoogspringen
Hurkhoogspringen
Foto:

Op 23 juli is de 3e Athletic Champs wedstrijd bij DAK in Drunen. Het is een stralende zaterdagochtend en de gezichten van onze 20 atleten stralen ook. Ons B, C/miniteam is versterkt met Spiridon atleet Pim Wernsen, die zich best thuis voelde bij ons team. En het A pupillen team is omgedoopt tot team TAS, omdat daar atleten van Taxandria, Atledo en Spiridon in meedoen.

Met heel veel plezier werken ze de verschillende onderdelen in de ochtend af. Met maar liefst 61 persoonlijke records kunnen we ook supertrots zijn op onze atleten. Veel ouders zijn meegekomen en helpen bij het goed laten verlopen van de wedstrijd, onder toeziend oog van juryleden van DAK Drunen.

Bij de 40 meter sprint verbeteren maar liefst 14 atleten hun persoonlijk record!! Ook het vortexwerpen en fietsband slingeren leverde de nodige persoonlijke records op. Lise Wouters was hij het hurkhoogspringen wat ongelukkig terecht gekomen en bracht een bezoekje aan de EHBO. Gelukkig kon zij alle onderdelen gewoon weer meedoen en wist bij de werponderdelen 2 persoonlijke records te halen. Ook het hurkhoogspringen leverde de nodige records op, waarbij B pupil Bas Verschure met 90 cm het hoogst kwam en minipupil Milo Jansen de 60 cm haalde. De wedstrijd word traditioneel afgesloten met een 4 minuten duurloop. Ondanks dat de temperatuur al flink was opgelopen presteerden de atleten hierbij ook uitstekend. Jules van Lieshout haalde 1000m en minipupil Nowi Wolters, die voor het eerst meedeed haalde 850 m.

Polstokverspringen

A 2e jaar pupillen Jelle Jansen goed voor 1500m in de afsluitende 6 minutenloop, scherpt ook zijn vortexprestatie aan tot 32 m. Natuurlijk is er een persoonlijk record bij het polsstokverspringen. Sem Beerens, deze keer met goed gestrikte veter loopt ook 1500m en verbetert zich bij vortex en polsstokverspringen. Teun van der Kaaij is de snelste van onze groep met 11,3 sec op de 60m. Met 7 m bij kogelstoten, 28 meter bij vortexwerpen en een mooie sprong bij het polsstokverspringen kan hij op een geslaagde ochtend terugkijken. Zus Noor van der Kaaij, 1e jaar verbetert zich op vortexwerpen tot 13 m.

Kortom een sportief en succesvolle start van de vakantie. Mascotte Dotje, door Intersport Oosterhout voorzien van de nieuwe clubkleding gaat mee met de jarige Daan.

We wensen iedereen een sportieve zomer en zien jullie graag weer terug na de vakantie.

Reacties

Cookieinstellingen