Pupillenmeerkamp Spiridon succesvol voor Atledo pupillen

Foto:

Maar liefst 12 Atledo-pupillen zijn aanwezig bij de klassieke meerkamp Spiridon te Rijen. De omstandigheden voor de wedstrijd zijn ideaal, niet te warm, af en toe een briesje. Mascotte Dotje zit al om kwart voor negen klaar met de startnummers. Blije gezichten zagen we vooral bij onze atleten.

Bij de mini-pupillen waren Milo Jansen en Siebe Koreman van de partij. Zij hadden de onderdelen 40m sprint, 600m, balwerpen en hoogspringen. Samen goed voor 5 persoonlijke records. Bij de c pupillen deden Jente Ketelaars en Hidde Koreman mee. Jente had een goede sprint met 8.39 en evenaarde haar persoonlijk record bij het hoogspringen op 90cm. Hidde was goed met balwerpen met 13,77m. De B pupillen meisjes Lena Vijlbrief, Jasmijn Laurijsen en Britt van de Linde hadden het prima naar hun zin. Samen goed voor 9 persoonlijke records, waarbij Jasmijn zich op alle onderdelen verbeterde! Britt verbeterde haar 1000m tijd met bijna een halve minuut. Misschien was dat wel omdat ze de eerste ronde samen met Bas op kon lopen. Lena werd 1e op het onderdeel hoogspringen met 1 meter 15, een evenaring van haar persoonlijke record. In de meerkamp werden ze 4,5 en 6.

Bij de B pupillen jongens zagen we Bas Verschure, Noah Farla en Jules van Lieshout in actie. Bas was het beste met balwerpen met 25,57 m. Jules haalde een mooi persoonlijk record op de sprint met 6.98 sec. Noah bleef met 1.05 net onder zijn persoonlijke record bij het hoogspringen. Voor Jules was er een podiumplek, hij werd 2e en mocht een mooie zilveren medaille meenemen met 1686 punten voor de meerkamp. Noah en Bas werden 4e en 5e in de meerkamp. Sem Beerens en Jelle Jansen 2e jaar A pupillen draaiden zelfstandig hun meerkamp bestaande uit 60m sprint, kogelstoten, verspringen en een 1000m Jelle was superblij dat hij voor het eerst onder de 4 minuten liep bij de afsluitende 1000 meter. Met 3.56.62 heeft hij een dik persoonlijk record. Sem, niet helemaal fit wist op de andere onderdelen toch persoonlijke records te halen. Met 6.04 bij het kogelstoten bleef hij maar 4 cm achter bij Jelle. Bij de 60m klokte hij 10.32 sec

Reacties

Cookieinstellingen