Jeu de Boules De Vaart Erin: Wil Brekelmans kampioen tête à tête

Foto:

Wil Brekelmans is kampioen geworden van gezelligheids-Jeu-de-Boulesvereniging De Vaart Erin in de spelsoort tête à tête (single). Hij is hiermee de opvolger van Ton Kemmeren, die de laatste keer de titel won.

Op de banen bij sportcafé ’t Vaartje werd eerst in poules gestreden om de titel. Het was geweldig weer, zodat ook door de supporters buiten genoten kon worden van de vaak spannende wedstrijden. Wil kwam in de finale door winst op Toine Snoeren (13-7) en Nick Dirven (13-10). Nick weerde zich geducht en mag tevreden zijn met een gedeelde derde plaats. In de finale moest Wil het opnemen tegen Wilma Kemmeren. Wilma bereikte de finale door eerst de kampioen van vorig jaar, Ton Kemmeren, met 13-10 uit te schakelen. Daarna was zij te sterk voor Hans van Leeuwerden. Wilma won hier met 13-9. In de finale moest zij het dus opnemen tegen Wil. Wilma had het beste van zichzelf gegeven en zag dat het in de finale allemaal net iets minder liep. Verlies met 13-5 was daarmee onafwendbaar geworden. Wil speelde daarentegen erg sterk. Hij verdiende dan ook het kampioenschap. Hij verloor op deze avond geen enkele wedstrijd.

Jan Kennekens verslaat Jack Heerkens
In de kleine finale was Jan Kennekens met 13-6 te sterk voor Jack Heerkens. Jan won in de halve finale nog van Karin Dirven. Het werd 13-7. Jack versloeg hier Wichard Dirven met 13-8. Het was weer een gezellig toernooi. De weersomstandigheden waren prima. Het bleef dan ook gezellig tot in de kleine uurtjes. Op zondagmiddag 17 juli staat al weer de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. De data voor het volgend seizoen zijn inmiddels bekend.

Reacties

Cookieinstellingen