7 mei avondwedstrijd De Vaart Erin

Foto: CC0 Creative Commons

Voor zaterdagavond 7 mei staat de avondwedstrijd op het programma. Het is de enige avondwedstrijd. Anders wordt op zondagmiddag aangetreden. Op verzoek van enkele boulers wordt er echter ook een avondwedstrijd gegooid.

De wedstrijd wordt gehouden op de banen van gezelligheids- Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin bij sportcafé ’t Vaartje in Dongen- Vaart. De wedstrijd staat open voor iedereen. De vereniging kent geen contributie. Wel wordt er per wedstrijd een inschrijfgeld gevraagd van € 2,50 per persoon. Aanmelden voor het toernooi kan bij Hanny en Ton Kemmeren (tel:0162-312275 of email: [email protected]). Ook kun je daar terecht voor informatie. Aanmelden tot 18.45 uur, waarna de loting wordt gehouden, zodat de wedstrijden om 19.00 uur kunnen beginnen.

Hopelijk wordt het een gezellige avond. Ook toeschouwers zijn van harte welkom. Bij goed weer kunnen de wedstrijden buiten op het terras gevolgd worden. Bij kouder weer snort het kacheltje en zijn de wedstrijden ook van achter glas prima te volgen. Een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met deze mooie sport.

Reacties

Cookieinstellingen