Hotdog Pupillen meerkamp Atledo een succes

Afgelopen zondag stond eigenlijk ons prachtige indoor wedstrijd op het programma, maar helaas door de Corona regels kon dat niet door gaan. Tja wat doe je dan als vereniging? Juist je schuift de wedstrijd door naar een outdoor wedstrijd, een hotdog pupillen meerkamp. Alleen voor alle pupillen van Atledo maar helaas zonder publiek.

Het zonnetje kwam gezellig meekijken met soms hier en daar een verdwaalde regenspatje. De wind was wel goed aanwezig en een beetje straf. Lastig als je moet sprinten en je wilt winnen, want door die wind lever je een dubbele strijd!!

Het programma bestond uit de onderdelen, sprint, vortex en ver. Voor de B en A pupillen die dat wilde kon er nog een 1000m gelopen worden. Samen een rondje inlopen is super gezellig met daarna een warming up om de spieren even lekker wakker te schudden en warm te maken. Hierna begon de wedstrijd met een hoop vrolijke gezichten, want ze hadden er heel veel zin in. Alle pupillen waren super snel, want het programma werd langzaam steeds verder naar voren geschoven.

Deze dag zijn weer enorm veel persoonlijke records verbroken, onze atleten blijven zichzelf steeds weer verbeteren! En een hotdog wedstrijd is geen hotdog wedstrijd zonder een heerlijke hotdog die iedereen kreeg en om het feestje nog beter af te sluiten ook nog eens een lekker ijsje.

Hopelijk kan de volgende wedstrijd van Atledo ook plaat vinden en dat is onze eigen cross wedstrijd op 6 februari. Dus fingers crossed!!

Reacties

Cookieinstellingen