Luke van Overbeek ook volgend jaar trainer VV Dongen Zaterdag 1.

Foto:

“Het zou niet als een verrassing mogen klinken, maar Luke van Overbeek is ook volgend jaar trainer/coach van VV Dongen Zaterdag 1. Dit elftal, dat ruim twee jaar geleden is opgericht en uitkomt in de vierde klasse zaterdag, bevindt zich op de derde plaats op de ranglijst tijdens de vervroegde winterstop,” meldt een trotse voorzitter John Paul Verkooijen.

“Luke gaf twee jaar geleden al aan dit als een mooi project te zien. Samen met het bestuur en de technische commissie is een tijdpad uitgezet. De doelstelling was toen, en nu nog steeds, dat dit standaardelftal zich verder kan uitbouwen naar een competitief elftal waarmee rekening moet worden gehouden in de regio. Een team dat voor meer dan 90% uit jongens bestaat uit eigen geledingen.” De doelstelling binnen VV Dongen is om dit percentage zo hoog mogelijk te houden. Dit past daarom ook hier in de visie van VV Dongen: “Groeien van Onderuit”.

Het bestuur is trots dat Luke van Overbeek heeft bijgetekend. “Luke is een echte “Dongen jongen” met een hart voor de club. Ondanks dat Luke zelf geen onverdienstelijke voetballer is geweest komt zijn trainerstalent voor VV Dongen erg van pas. Daar waar talent en inzet samenkomen zijn prestaties niet uitgesloten,” besluit voorzitter Verkooijen.

 

Reacties

Cookieinstellingen