Dubbele winst voor Danny van Trijp

Foto:

Zondag 12 december werd er een weer een toernooi verspeeld voor de ranking in café de valk. Het was het laatste toernooi meetellend voor deze ranking. Met een opkomst van 30 single en 32 koppelspelers werd het toernooi gestart. Het koppel toernooi en het single toernooi werd verspeeld volgens het k.o. systeem. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Brian Raman en Stephan D’aes werden finalisten door winst op Rick Tolsma en Damian Vetjens. Danny van Trijp en Wesley Plaisier wonnen in de andere halve finale van Toon van Peer en Berry van Peer. In de finale ging de winst met 5-3 naar Wesley en Danny.

v.l.n.r. Danny, Brian, Stephan en Wesley.

De verliezersronde werd met 4-2 gewonnen door Pim van Bijnen en Sam Coenders tegen Henri van Es en Carlo van Cleef.

v.l.n.r. Carlo, Sam, Henri en Pim.

De hoogste uitworp ging naar Kenny Koelewijn met 160. Peter Dekkers gooide 114 uit.

Hierna gingen de singles van start. Tinus van Tiel klopte achtereenvolgens Wesley Plaisier, Maikel Verberk, Brian Raman en Pim van Bijnen en werd finalist. Danny van Trijp plaatste zich voor zijn 2e finale door winst op Henri van Es, Corné van Mastrigt en Massimo Balsamo. In de finale ging de winst met 5-1 naar Danny die daarmee de dubbel pakte, proficiat.

v.l.n.r. Massimo, Tinus, Pim en winnaar Danny.

Wesley Plaisier won de finale van de verliezersronde door Sam Coenders met 3-2 te verslaan.

Sam en Wesley.

De hoogste uitworp was voor Wesley Plaisier met 130, Wesley gooide ook nog 124 uit, beide uitworpen in de finale. Danny van Trijp had uitworpen van 120 en 106 en Wesley van Trijp 116. In totaal werd er 33 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. (maximaal 2 p.p.) 7x 180 voor Wesley Plaisier. 6x 180 voor Brian Raman. 4x 180 voor Danny van Trijp en Tinus van Tiel. 2x 180 voor Corné van Mastrigt (waaronder zijn 600e 180 in de valk), Martijn Verdaasdonk, Damian Vetjens, Maikel Verberk. 1x 180 voor Sam Coenders, Pim van Bijnen, Mark Bakx en Djowy Verhagen.

De uitslag

WINNAARS SINGLE 

1. Danny van Trijp

2. Tinus van Tiel

3. Massimo Balsamo

Pim van Bijnen

5. Corné van Mastrigt

Brian Raman

Jeremy Brandenburg

Wesley van Trijp

WINNAARS KOPPELS 

1. Wesley Plaisier – Danny van Trijp

2. Brian Raman – Stephan D’aes

3. Rick Tolsma – Damian Vetjens

Toon van Peer – Berry van Peer

5.Corné van Mastrigt – Mark Bakx

Marco Vrolijk – Martijn Verdaasdonk

Kenny Koelewijn – Johan Smulders

Dennis van Strien – Roy Netten

 

VERLIEZERS SINGLE 

1. Wesley Plaisier

2. Sam Coenders

3. Stephan D’aes

Angelo Balsamo

 

VERLIEZERS KOPPELS 

1. Pim van Bijnen – Sam Coenders

2. Henri van Es – Carlo van Cleef

3. Massimo Balsamo – Tinus van Tiel

Maikel Verberk – Peter Dekkers

 

Op zaterdag 18 december verspelen de finale van deze ranking. In totaal is er ruim 4000 euro te verdelen onder de 20 finalisten. De winnaar van de finale wordt beloond met 825 euro. Iedereen in deze finale heeft een geldprijs, aanvang 12 uur. De volgende Dongenaren spelen in deze finale: Dennis van Strien, Mark Bakx, Rens Heijmans, Roy Netten, Johan Smulders en Tim Hoevenaars.

Kijk ook op www.falkie.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen