Veteranen geven winst in slotminuut uit handen.

De veteranen van DVVC troffen dit weekend RFC als tegenstander op het Sportpark. Deze “oude rotten” in het voetbalspel gaven elkaar niet echt veel toe, en er werd fanatiek gejaagd. Een echt overheersend team was niet aanwezig, zo getuige ook de stand voordat de rust werd ingegaan; 1-1

Na het opwarmen met thee scoorde de thuisploeg de tweede goal, 2-1. Lang hield deze stand maar uiteindelijk was een aanval van de gasten succesvol en viel de gelijkmaker. Zouden de punten worden verdeeld, er was nog maar goed een 10minuten te spelen.

Opeens was daar ‘het duveltje uit het doosje’ uit een snelle aanval kwam een gericht doelschot. In eerste instantie had de keeper echter de bal te pakken. Deze echter glipte uit zijn handen en de aanvaller, nog steeds in de buurt, zag zijn kans schoon en schoot en tikte in de re-bound de bal alsnog in de touwen. 3-2

RFC was geenszins van zin met verlies genoegen te nemen en zetten lange ballen, rushes en onderscheppingen in om in balbezit te komen en te houden. Een doelpoging zou gestopt hebben kunnen zijn ware het niet dat er nog een tikje van een GroenWit shirt de bal van richting deed veranderen. Nu stond de keeper op het verkeerde been en rolde bal alsnog over de doellijn. 3-3

De resterende minuut was niet meer voldoende om de winst eruit te slepen. Een enerverende wedstrijd met een hoog tempo eindigde in een balans met gelijkspel.