Jeroen & Jannie Trommelen – van Hees zijn met trots nieuwe VIP sponsoren bij VV Dongen

Foto:

Met hun proeverij DongensGenieten en het verlengstuk De Eetwinkel (opgericht in maart 2021) zijn zij al sinds 2019 niet meer weg te denken in culinair Dongen.  Voor een lunch, diner, catering en verse gerechten om thuis te genieten ben je bij hen aan het juiste adres.

DongensGenieten is een restaurant/ proeverij welke in 2019 haar deuren heeft geopend. Het concept is simpel: Ze halen zo veel mogelijk ingrediënten en producten uit Dongen en werken enkel met verse producten. Dit maakt dat de keuken van DongensGenieten iedere dag anders en verrassend is en je dus ECHT Dongens kunt genieten bij Jeroen & Jannie.

DongensGenieten staat bekend om hun proeverijen tijdens lunch en diner. Dit is een door hen samengesteld menu vol sharing food gerechtjes welke in het midden van de tafel worden geserveerd. Hierdoor kunnen de gasten genieten van alle verschillende smaken uit de keuken en van een verrassende manier van lunchen of dineren. Echt een avond uit!!
Liever thuis DongensGenieten? Ga dan eens langs bij de Eetwinkel; hier vind je diverse verse vlees; en visgerechten, verse groenten, hen welbekende soepen, desserts etc… Buiten de verse gerechten uit eigen keuken vind je er ook diverse oliën, smeerels, tapas, likeurtjes, zoetigheden en alles om een avondje thuis-genieten compleet te maken.

Jeroen en Jannie zijn horecatijgers in hart en nieren en werken met veel liefde en passie in hun onderneming, en dat proeft je!
tip: Bekijk regelmatig hun website voor de nieuwste gerechten en leuke plannen op hun agenda!

Jeroen is niet zo’n sportman, Jannie voetbalt daarentegen al sinds haar 13e. Sinds kort heeft ze, samen met John-Paul, een heel mooi clubje dames samengebracht en is er weer een damesteam bij vv Dongen! Iets waar vv Dongen en Jannie erg trots op zijn! Ze is dan ook met de overige 22 dames iedere donderdagavond op het veld en in de kantine te vinden!

Met beide een Dongens hart hoefden ze er niet lang over na te denken om sponsor te worden bij vv Dongen! Je zult Jeroen en Jannie dan ook nog veel vaker zien bij vv Dongen!

Op zondag 28 november, de laatste wedstrijd voor de winterstop, zou DongensGenieten wedstrijdsponsor zijn en zou VV Dongen een stukje DongensGenieten worden! Helaas is hier door de maatregelen een streep gezet, maar dan gaat u toch alvast daar DongensGenieten?

www.dongensgenieten.nl

https://www.facebook.com/dongensgenieten

Jeroen en Jannie, bedankt voor jullie steun aan onze mooie club!

Reacties