Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

In de districtscompetitie in de spelsoort driebanden-klein speelde team ’t Vaartje gelijk. In Sprang=Capelle werd het tegen team Landzicht 25=25.

Verlies was er voor kopman Willy v.d. Wiel en Embert Broekhoven. Willy speelde een degelijke partij, maar kwam aan de meet nog vijf caramboles te kort. Hij kreeg ook maar 40 beurten. Hij kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.800. Embert Broekhoven kreeg zelfs maar 28 beurten. Hij wist in deze tijd toch nog 21 caramboles te produceren. Winst leverde dit echter niet op. Hij kwam uit op het prima gemiddelde van 0.750. Hier kan hij tevreden mee zijn. Met het resultaat waarschijnlijk minder. De eer werd gered door Toon Verbunt. Hij maakte onder meer een fantastische serie van vijf. Toon had slechts 37 beurten nodig om te finishen. Hij kwam uit op het prachtige gemiddelde van 0.675. Door dit resultaat klimt team ‘t Vaartje geleidelijk aan steeds verder op in het klassement. .

B2: Verlies Royal Hedge
In sportcafé ’t Vaartje verloor team Royal Hedge groot verschil 18-29. In de eerste sessie een prima start voor Bert van den Hooff. Hij scoorde er lustig op los. Daarna kwam zijn rivaal langszij om vervolgens afstand te nemen. Hiermee sleepte deze de partij binnen. In de tweede partij kwam Piet Kamp niet in zijn spel. Hierdoor werd verlies onvermijdelijk. In de laatste partij zag het er naar uit, dat ook Frans Kemmeren verlies zou moeten incasseren. In deze fase zette Frans echter de eindsprint in om vervolgens de winst te pakken. Hij redde hiermee de eer van zijn team. Door dit resultaat blijft team Royal Hedge wel in de onderste regionen hangen. Door de nieuwe coronamaatregelen, zal het nog even duren voor dit team de weg naar boven in kan zetten.

 

Reacties