Prachtig Clubkampioenschap Atledo

Foto: Suzanne Jonkers sportfotografie

Traditiegetrouw is er elk jaar bij Atledo een clubkampioenschap voor alle atletengroepen. En dit jaar was het ook niet anders.

Zaterdag 25 september was de startsein voor de junioren, senioren en masters. De sfeer was fantastisch, gezelligheid alom en deze dag was al een succes, naast de vele persoonlijke records die sneuvelden.

Op zondag 26 september werd het extra druk, omdat onze grote pupillengroep hun meerkamp kwamen doen. Langzaam druppelden de atleten binnen, groot en klein. Op de vroege ochtend al zoveel blije gezichten, tja dan kan de dag al niet meer stuk! Met veel plezier werden de verschillende meerkampen door de atleten afgewerkt, met hier en daar een traan en een klein vloekje, omdat het net niet ging zoals gehoopt. Maar ook dat hoort erbij!

Er zijn een paar uitschieters dit weekend die toch wel extra benoemd mogen worden. Als eerste Anne de Jong, die het 34 jaar oude clubrecord op de 1500 meter uit de boeken wist te lopen! En Sandra Habets, die met haar eerste clubkampioenschap bij de masters het clubrecord op de horden pakt en het 7 jaar oude clubrecord op de 7-kamp verbreekt. Arjan van der Lee wist het clubrecord op de 10-kamp te pakken en loopt ook een clubrecord op horden. Al met al kunnen we terugkijken op een prachtig en zeer succesvol weekend bij Atledo!

Hierbij hoort ook een bedankwoordje voor alle vrijwilligers, want zonder hen kunnen wij zo’n prachtweekend niet organiseren. Denk je dat dat wat voor jou is, af en toe een keer helpen bij onze vereniging? We zijn nog op zoek naar enthousiaste mensen die een handje willen helpen. Kijk op www.atledo.nl of kom gewoon eens langs en proef de sfeer! Of wil je lekker komen sporten; bij de technisch atletiek of alleen hardlopen, er is zoveel mogelijk voor jong en oud.

De volgende wedstrijd staat gepland op zondag 10 oktober. De 10-10 Atledo Trackmeeting is een open wedstrijd met zelfs een internationaal tintje. Nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig kijken. Maar eerst mag onze jeugd aankomende weekend op jeugdkamp. Atledo blijft in beweging!

 

 

Reacties