Even Voorstellen: Jan Gerrits jr. en Gijs Timmermans

Foto:

Iedere week zetten wij een tweetal spelers in de spotlights die hun overeenkomst met de club hebben verlengd. Deze week zijn dat Jan Gerrits jr. en Gijs Timmermans. Ronn Buijs, van reclameburo Pracht aan de Hoge Ham in Dongen en al jaren trouwe sponsor van de club, heeft de fotobewerking van de spelersfoto verzorgd.

Door Piet Scheepers

Even Voorstellen: Jan Gerrits jr.
Deze week is Jan Gerrits jr. aan de beurt. Jr.? Omdat zijn vader Jan ook al lid is van onze club. Junior is een van de vaste centrale verdedigers en daarnaast ook nog eens aanvoerder. Jan is 25 jaar oud en is sinds 2014 lid van VV Dongen. Hij heeft veel ervaring in zijn jeugd opgedaan bij het Bredaase NAC.

Waarom heb je de overeenkomst verlengd?
,,Ik voel me echt thuis bij VV Dongen. We hebben een leuke groep en ik denk dat we nog mooie dingen kunnen neerzetten met dit team.”

Wat voor een gevoel heb jij bij VV Dongen?
,,Een erg warm gevoel. Op sportief gebied gezien: het kunnen spelen op een goed niveau. En daarnaast haal ik er veel plezier uit, waar de supporters en gezelligheid een grote rol in spelen.”

Hoe heb jij deze bizarre Corona-tijd als voetballer ervaren?
,,Zoals iedereen ben ik er onderhand wel klaar mee! In zo’n periode kom je er wel echt achter dat je niet voor niks op voetbal zit. Voor de rest probeer ik het er beste van te maken!”

Wat zijn je verwachtingen als alles weer normaal is?
,,Eindelijk weer een normaal leven kunnen leiden en dat je nergens meer op hoeft te letten. Genieten van de normale dingen die je voorheen deed. En natuurlijk weer lekker voetballen……. met een derde helft!”

Wil je nog wat kwijt naar de supporters?
,,Nog even volhouden!! Er komt een tijd dat alles weer normaal is en dat we met z’n allen onze stinkende best gaan doen om er iets moois van te gaan maken.”

Even Voorstellen: Gijs Timmermans.
Gijs is nog een van de vele jongelingen binnen de selectie. Deze 20-jarige is een van de centrale verdedigers en speelt onder nummer 14. Vanaf 2012 is Gijs lid van VV Dongen. Zijn vorige club was OOV uit Oosteind.

Waarom heb je jouw overeenkomst verlengd?
,,Ik speel al sinds de D-jeugd bij VV dongen en ik zie mijzelf niet zo graag bij een andere club voetballen. Daarnaast denk ik dat er in de toekomst mooie kansen liggen om mezelf door te ontwikkelen bij VV Dongen als voetballer.”

Wat voor een gevoel heb jij bij VV Dongen?
,,Bij Dongen hangt altijd een gezellige persoonlijke sfeer. Het merendeel van de mensen kennen je persoonlijk. En dat merk je terug op de club.”

Hoe heb jij deze bizarre Corona-tijd als voetballer ervaren?
,,Niet al te prettig! Het liefste wil je op mijn leeftijd continu voetballen en jezelf ontwikkelen. Deze ontwikkeling heeft echter door corona al geruime tijd stilgelegen!”

Wat zijn je verwachtingen als alles weer normaal is? En jouw toekomst bij VV Dongen?
,,In het geval dat alles weer normaal wordt, hoop ik dat er weer de ouderwetse Dongens sfeer hangt van een aantal jaren geleden. Wat betreft mijn toekomst hoop ik binnen een aantal jaar een vaste kracht te worden binnen de selectie.”

Wil je nog wat kwijt naar de supporters?
,,Ik kijk er weer naar uit om elkaar op de zondagen weer te zien en om met z’n allen weer te genieten van het voetballen. Hopelijk kunnen we mooie resultaten neerzetten.”

 

 

 

Reacties