Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

Ook de viertallencompetitie van het district Midden-Brabant is stilgelegd. Team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. heeft inmiddels zeven wedstrijden gespeeld.

Hiervan werden er drie gewonnen en drie verloren. Ook werd er één keer gelijk gespeeld. Kopman Mark Pijnenburg won twee van de zes meegespeelde wedstrijden. Ook speelde hij er één gelijk. Hij zakte met zijn gemiddelde van 0.457 naar 0.401. Jan Smeekens won drie van de zeven wedstrijden. Hij steeg van het gemiddelde van 0.377 naar 0.404. Leo Loonen speelde slechts drie van de zeven wedstrijden. Hij zakte van 0376 naar 0.343.

Theo Laros was in de eerste zes wedstrijden de beste man hij steeg met zijn gemiddelde explosief van 0.369 naar 0.506. Hij speelde vijf wedstrijden, waarvan hij er drie won. Reserve Frans Kemmeren moest toch nog drie keer aantreden. Hij zakte van 0.322 naar 0.296. Hij won één wedtrijd verloor er één en speelde er ook één gelijk. Piet Kamp had een moeilijke start en zakte eveneens. Wel maakte hij een prachtige serie van zes. Alleen Jan deed het nog iets beter. Hij liet een serie van zeven voor zich noteren. Theo maakte een mooie reeks van vijf en Mark kwam tot een productie van vier. Frans en Leo reikten niet verder dan drie. De spelers realiseren zich dat het nog best even kan duren voordat de competitie opnieuw opgestart zal worden. Dat is jammer, maar er is hiervoor alle begrip. De start was moeizaam. Het hoopt er echter te zijner tijd een goed vervolg aan te geven.

Reacties