Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

In de viertallencompetitie van het district Midden-Brabant gingen deze week door de lock down maar twee wedstrijden door.

In één van deze twee wedstrijden verloor team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. met 40-22 van team BCG in Goirle. In de eerste sessie kwam Piet Kamp totaal niet in zijn spel. Hij had ook weinig geluk. Wanneer een bal achterom kon deed deze het ook. Hierdoor was verlies niet meer te vermijden. Op de andere tafel kreeg Frans Kemmeren te maken met een zeer sterk opererende opponent. In de beginfase kon hij nog enigszins aanklampen. Daarna liep zijn tegenspeler echter steeds verder van hem weg. Ondertussen verzuimde Frans om verder te scoren. In de tweede sessie kreeg Theo Laros geen schijn van kans. Hij kreeg slecht s 18 beurten. Toch kwam Theo nog uit op het voor hem goede gemiddelde van 0.500. Gelegenheidskopman Jan Smeekens kwam nog het dichtst bij de finish. Hij kwam aan de meet maar drie caramboles te kort. Met het gemiddelde van 0.400 mag Jan tevreden zijn. Met het resultaat mogelijk niet. Door de lock down kwam team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg niet meer in actie. De competitie is inmiddels stil gelegd.

B2: Royal Hedge pakt winst
Afgelopen dinsdagavond pakte team Boomkwekerij Royal Hedge net voor de gedeeltelijke lock down de winst. In sportcafé ’t Vaartje werd het 26-18 tegen team ’t Pleintje uit Dussen. De enige verliespartij kwam op naam van teamleider Ton Hamers. Ton kreeg weinig kans. Zijn tegenstrever was al na 20 beurten bij de finish. Aan de meet kwam Ton nog vijf caramboles te kort. Hij sleepte slechts zes punten uit het vuur. Winst was er wel voor Anton Smulders en Mark Pijnenburg. Anton speelde voortreffelijk en was al na 17 beurten bij de finish. Hij kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.764. Hij maakte bovendien een mooie serie van vier. Kopman Mark deed het nog iets beter. Hij had maar vijftien beurten nodig en liet het formidabele gemiddelde van 1.000 voor zich noteren. Door de coronacrisis met de gedeeltelijke lock down, kwamen de teams ’t Vaartje 1 en 2 niet meer in actie. Voorlopig is de competitie stil gelegd.

Reacties