Verslag Athletic Champs wedstrijd

Foto:

18 super enthousiaste a, b, c en mini pupillen van Atledo stonden zaterdagmorgen te springen om aan hun eerste wedstrijd sinds maart 2020, bij AV Sprint in Breda mee te doen.

Een beetje anders was het wel, omdat in verband met de coronamaatregelen er per team maar twee ouders bij de wedstrijd mochten zijn.  Het zonnetje brak door en de gezichten van de atleetjes begonnen te stralen. Na de teamestafettes stond er voor de a pupillen discusslingeren, verspringen, vortexwerpen, 60 m sprint, 60m horden en een 6 minuten duurloop op het programma. De zes kanjers wisten maar liefst 32 persoonlijke records af te tekenen.

De mini/c en b pupillen deden in twee gemixte teams mee aan de onderdelen vortexwerpen, pendelestafette, medicienbalstoten, hoogspringen, verspringen en 4 minuten duurloop. De twaalf atleetjes wisten maar liefst 48 persoonlijke records te halen. Maar het allerbelangrijkste was dat we met heel veel plezier met elkaar een ochtend hebben kunnen sporten. Deelnemers: Siem van Riel, Lucas Kam, Radek Ozga, Goof Schoormans, Ramon Derks, Ties Versluis, Jelle Jansen, Teun van der Kaaij, Robin en Tim van Riel, Lila Ozga, Tijn Brants, Mees van Riel, Lizzy en Lola Vlasman, Kate en Ruari Crowley en Anna Derks.

Reacties