Spelletjesmarathon 2020 toch weer op de agenda

Foto: Pixabay License

Voor 2020 was de spelletjesmarathon ingepland in week 33. Dit is van 10 tot en met 14 augustus. Na grondige overdenkingen is besloten om de marathon vooralsnog door te laten gaan.

De marathon wordt gehouden in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart. Dit jaar wordt de 36e editie gehouden. Gedurende vijf avonden staan op iedere avond vijf verschillende spellen op het programma. In totaal worden er dus 25 verschillende spellen gespeeld. Er wordt rekening gehouden met de RIVVM-richtlijnen. Dat betekent dat niet alle spellen gespeeld kunnen worden.

De organisatie kan afstand tussen de spelers creëren. Dit doordat tafels veel ruimer worden opgesteld en er bovendien gebruik gemaakt gaat worden van grote tafels. Tot slot heeft de organisatie ook de beschikking over meerdere ruimtes. De organisatie is er van overtuigd dat met de genomen maatregelen, het mogelijk is om een marathon te houden. Er zijn kansen voor elke deelnemer. In de vorige edities waren er liefst 22 verschillende winnaars. Wanneer je dus hebt besloten om niet te ver op vakantie te gaan of thuis te blijven, is het beslist een aanrader om week 33 in jouw agenda te noteren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen