Ook ranking De Vaart Erin afgesloten

Foto:

Vijf wedstrijden voor het einde moest de ranking van gezelligheids- Jeu de Boulesvereniging de Vaart Erin voortijdig worden afgesloten.

Door de maatregelen om de coronacrisis te bestrijden is het niet toegestaan om wedstrijden te organiseren. Dat betekent onder meer dat het populaire Anneke Kemmeren-toernooi niet kon worden georganiseerd. In de ranking zijn vijftien wedstrijden opgenomen, waarvan er tien meetellen voor de ranking. Toen de ranking moest worden afgesloten was er maar één speler die tien wedstrijden had gegooid. Dat was Wilma Kemmeren. Zij staat met 120 punten aan de leiding. Ze werd op de voet gevolgd door Jan Kennkekens die op 118 punten staat.

Lucien Snoeren staat met 103 punten op de derde plaats. Hierna volgen Wil Brekelmans met 92 punten, Anton Huijbregts met 88 en Monette Couleau met 85 punten. Debutant Jack Heerkens komt eveneens op 85 punten uit. Helga Snoeren staat op 81 punten en Dennis Vermond op 75. Wim Cleijn sluit de eerste 10 af met 72. Inmiddels kan er weer op bescheiden schaal geoefend worden.

Om tegemoet te komen aan de coronarichtlijnen worden de banen bij sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart alleen op afspraak opengesteld. Dit om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk op de banen staan. Om een afspraak te maken kun je bellen naar 01623-312275. Er is begrip voor de maatregelen, toch wordt er op gehoopt dat binnen afzienbare tijd het weer mogelijk is om wedstrijden te houden, zodat er in 2020-2021 weer een volwaardige ranking kan worden gegooid.

Reacties