Autobedrijf Scheerders-dbt jaar uitgesteld

Foto: Wikipedia

In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart wordt elk jaar in de periode van maart tot en met mei een driebandentoernooi voor de kleine tafel gehouden. Het zou ook dit jaar gehouden worden onder de naam Autobedrijf Scheerders driebandentoernooi. Dit jaar gooide de coronacrisis echter roet in het eten.

De organisatie hoopte het toernooi nog in een later stadium af te kunnen werken. Inmiddels was er overeenstemming bereikt met hoofdsponsor autobedrijf Scheerders uit Dongen-Vaart en andere sponsoren. Restricties met betrekking tot de binnensport heeft de organisatie doen besluiten om dit evenement dit jaar geen doorgang te laten vinden. Het wil de deelnemers niet aan onnodige risico’s blootstellen en heeft dus alle begrip voor het regeringsbeleid.

Ze concentreren zich nu op het grote tafel driebandentoernooi, dat hopelijk in het najaar wel door kan gaan. Het kleine tafel toernooi slaat nu in ieder geval een jaartje over. Jammer want het zou de dertigste editie zijn van dit evenement, wat dus een jubileumjaar zou zijn. Het jubileum wordt nu dus uitgesteld.

Reacties