Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

Door de coronacrisis zijn de competities door de KNBB afgesloten. Dit betekent dat team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. op de achtste plaats is geëindigd.

Team Kamp speelt de thuiswedstrijden in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart. Er werd slechts één thuiswedstrijd gewonnen. Voorts werden er twee gelijk gespeeld en gingen er drie verloren. Van de uitwedstrijden werden er drie in winst omgezet. Ook werden er drie gelijk gepeeld en drie verloren. Hierdoor werd de achtste plaats bereikt. Slechts één speler wist een hoger moyenne neer te zetten dan het aanvangsmoyenne. Dit is Piet Kamp.

Piet begon met 0.279 en eindigde op 0.306. Het team bestaat voorts uit Ad Smolders, Willy v.d. Wiel, Leo Loonen, Jan Ligtenberg en Johan Ligtenberg. Al deze spelers eindigden op een lager moyenne. Drie spelers lieten een prachtige serie van vijf caramboles noteren. Het zij Ad, Leo en Piet. De biljartsporters vinden het jammer dat de competitie voortijdig beëindigd moest worden. Ze hebben hier echter alle begrip voor. Volgend seizoen zijn er nieuwe kansen.

Reacties