Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje was de winst in het bouwbedrijf Van Leijsen-ranking toernooi deze keer voor Marnix Rijken.

In de zinderende finale versloeg hij Peter Groeneveld met 4-3. Peter versloeg in de halve finale Erwin van Riell. Marnix was hier te sterk voor Erwin van Riel. Ton pakte vervolgens wel de winst in de verliezerronde. Hij was hier met 3-1 te sterk voor Goof Verbunt. In de halve finae versloeg Ton Niels van Pelt. Het werd een nipte 2-1 overwinning. Gof kwam in de finale door Nick Dirven te verslaan.

Marnix Rijken en Wilma Kemmeren winnen
Marnix Rijken pakte de dubbel door ook het koppeltoernooi te winnen. In de finalepartij was hij aan de zijde van Wilma Kemmeren te sterk voor Erwin van Riel en Nick Dirven. Het werd 3-0. Hierna eindigden Niels van Pelt en Frans Kemmeren en Goof Verbunt en Ton Kemmeren. De verliezerronde kwam op naam van Peter Groeneveld en Kees van Boxel. Er waren ook dit keer geen 180-ers. De hoogste uitworp kwam op naam van Peter met 99. De wedstrijd van 28 maart is verzet naar 4 april.

Darts WBDF-competitie:
‘t Vaartje pakt ruime winst
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart won team ’t Vaartje met 7-2 tegen team Mission Impossible uit Zundert . Daar zag het in het begin niet naar uit. De eerste twee singlepartijen werden door Hans de Jong en Davey Danyluk verloren. Goof Verbunt en Ruud van Kollenburg brachten de partijen op gelijke hoogte. Daarna werd geen punt meer afgestaan door het team van teamcaptain Patty v.d. Wiel. Dit betekende dat alle vier de koppelpartijen in winst werden omgezet. Ook de teamronde ging naar ’t Vaartje. Door deze uitslag blijft team ’t Vaartje meedoen om het kampioenschap.

Reacties