Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: CC0 Creative Commons

In Breda won team ’t Vaartje op de valreep van team Dubbel één Tuinzigt. Na de singlepartijen stond het team uit Dongen-Vaart op een 3-1 achterstand.

Er was alleen winst voor Hans de Jong. Davey Danyluk, Patty v.d. Wiel en Goof Verbunt kregen weinig kans. Na de koppelpartijen stonden de teams echter weer volmaakt gelijk. Slechts één van de vier koppelpartijen leverde verlies op. De overige drie werden in winst omgezet. De teamronde moest de beslissing brengen. Deze leverde winst voor ’t Vaartje op. Door deze uitslag blijft team’t Vaartje meedoen om het kampioenschap.

Wedstrijd bouwbedrijf Van Leijsen-ranking
Op zaterdagavond 14 maart staat er weer een wedstrijd op de rol in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-ranking-toernooi. Het is een gezellig toernooi, waarbij de sportiviteit voorop staat. Mooi is dat ook de wat mindere darter kansen heeft, omdat de koppels steeds geloot worden. Er wordt gestart met het koppeltoernooi. Daarna volgt het singletoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt slechts vijf euro per spelsoort. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart begint om 20.00 uur.

Reacties