Erwin van Riel wint Van Leijsen-ranking

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje was de winst in het bouwbedrijf Van Leijsen-ranking toernooi deze keer voor Erwin van Riel. In de finalepartij versloeg hij Goof Verbunt met slechts één leg verschil. Hierna eindigden Nick Dirven en Gert-Jan van Peer.

Winst Kees van Boxel en Ton Kemmeren
In het koppeltoernooi ging de winst naar Ton Kemmeren en Kees van Boxel. Zij eindigden voor het koppel Erwin van Riel en Wilma Kemmeren. Hierna volgden Gert-Jan van Peer en Nick Dirven en Goof Verbunt en Frans Kemmeren. Er waren ook dit keer geen 180-ers. De wedstrijd van 28 maart is verzet naar 4 april. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 14 maart.

Thuiswedstrijd ‘t Vaartje
Op dinsdagavond 10 maart gooit team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het moet het opnemen tegen team Mission Impossible uit Zundert. Team ’t Vaartje staat op dit moment op de derde plaats. Het heeft slechts vier punten achterstand op de koploper. Het heeft derhalve een goed resultaat nodig om in de race te blijven voor de titel. Team ’t Vaartje bestaat uit Patty v.d. Wiel, Hans de Jong, Ruud van Kollenburg, Davey Danyuk, Goof Verbunt en Ton Kemmeren. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart begint om 21.00 uur.

Reacties