Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

Op donderdagavond 5 maart speelt team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg tegen team Nooit Volleerd uit Hilvarenbeek. Het team bestaat uit Mark Pijnenburg, Jan Smeekens, Frans Kemmeren en Theo Laros. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart begint om 19.30 uur.

3-tallen: thuiswedstrijd ’t Vaartje 1
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart speelt team ’t Vaartje 1 op maandag 9 maart een thuiswedstrijd tegen team DKS uit Tilburg. Team ’t Vaartje 1 staat op dit moment op een vierde plaats. Bij een goed resultaat behoort een plaats op het podium nog tot de mogelijkheden. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:
B1: Volle winst ’t Vaartje 2
In sportcafé ’t Vaartje pakte team ’t Vaartje 2 de volle winst op team BVT uit Terheijden. Het werd 30-20. In de eerste partij eiste Leo Loonen de winst voor zich op. In slechts vijfitg beurten loodste hij zijn partij bekwaam naar de winst. In de tweede partij excelleerde Ton Kemmeren. Hij had slechts19 beurten nodig om te finishen. Hij kwam uit op het formidabele gemiddelde van 1.526. Hij maakte bovendien een formidabele serie van acht caramboles. In de laatste partij maakte kopman Patrick Schrijver de overwinning compleet. Hij maakte onder meer een prima serie van zes. Ook hij hield gedurende de gehele partij de controle.

B2: Thuiswedstrijd AK Deur & Interieur
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart speelt team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel een thuiswedstrijd. Het moet het dan opnemen tegen team BSV uit Waalwijk. Team AK bestaat uit Jan, Johan, Edwin en Erwin Liggenber. Daarnaast spelen Embert Broekhoven en Piet Kamp in dit team. Team AK heeft een goed resultaat nodig o zich te kunnen handhaven in de middenmoot van het klassement. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Reacties