Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

In sportcafé ’t Vaartje won team ’t Vaartje 1 met 30-25 van team ’t Pleintje uit St-Willebrord.

Willy v.d. Wiel speelde een degelijke partij en wist hiermee remise uit het vuur te slepen. Ad Faro had maar 48 beurten nodig om te finishen. Hij maakte bovendien een mooie serie van vier caramboles. Hij kwam uit op 0.604. Patrick Schrijver had zelfs maar 44 beurten nodig om over de meet te gaan. Hij was met het moyenne van 0.659 de beste speler van de avond. 4-tallen: Verlies C. van den Nieuwenhuizen

In Oosterhout verloor team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 36-33 van team Cortini. In de eerste sessie was er nog winst voor Theo Laros en Jan Smeekens. Beide spelers speelden gedegen en trokken zo de winst naar zich toe. In de tweede sessie ging het mis. Zowel Frans Kemmeren als Mark Pijnenburg moesten gevoelig verlies incasseren. Op donderdagavond 5 maart speelt team Van den Nieuwenhuizen in sportcafé ’t Vaartje tegen team Nooit Volleerd uit Waalwijk. Deze wedstrijd begint om 19.30 uur.

Biljartsport driebanden-klein:
Inschrijving ’t Vaartje sluit
De inschrijving voor het autobedrijf Scheerders driebandentoernooi voor de kleine tafel is verlengd naar 29 februari. Het toernooi wordt gehouden in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart in de periode van maart tot en met mei. Er is sprake van een jubileumversie. Er wordt gespeeld volgens het poule-systeem met na-beurt op een kleine tafel (2.30 m.). De eerste prijs bedraagt € 150,-. Inschrijven kan bij sportcafé-zaal ’t Vaartje, Vaartweg 137, 5106 NC te Dongen-Vaart. Telefoonnummer 0162-312275. Ook kun je daar terecht voor verdere informatie. Voorts kun je je ook aanmelden via de website: http://hetvaartje.com/inschrijvenbspdv/ .

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:
B2: Volle winst Royal Hedge en AK
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart won team boomkwekerij en tuincentrum Royal Hedge met 30-25 van team HGL uit Sprang-Capelle. Ton Hamers zette de toon door in slechts 39 beurten de eerste partij te winnen. Hij kwam uit op het voortreffelijke gemiddelde van 0.589. Ook Anton Smulders speelde een gedegen partij. Hij had maar 47 beurten nodig om te finishen en kwam uit op 0489. Mark Pijnenburg maakte het karwei af onder meer met een mooie serie van vijf. Hij had maar 42 beurten nodig en kwam uit op 0.642. Met dit resultaat wist team Royal Hedge de koppositie te versterken. Ook team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel pakte de volle winst. In Loon op Zand werd ’t Loons Kwartier met 27 30 verslagen. Zowel Edwin als Jan Ligtenberg speelden beiden een moeizame partij. Ze wiste4n de winst echter wel binnen te slepen. Erwin Ligtenberg had slechts 49 beurten nodig om de partij uit te spelen. Dat deed overigens ook zijn opponent. Hij kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.428. Hij maakte bovendien een mooie reeks van vier. Op dinsdagavond 3 maart speelt team AK in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart tegen Landzicht uit Sprang-Capelle. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

B1: ’t Vaartje 3 verspeelt toppositie
In sportcafé ’t Vaartje verloor team ’t Vaartje 3 met 23-30 van team Landzicht uit Sprang-Capelle. In de eerste partij bleef Arthur Snoeren nog ver verwijderd van de finish. Hij kreeg ook maar 48 beurten. Ton Kemmeren kreeg geen schin van kans. Zijn rivaal was al na 28 beurten bij de meet. Hij liet nog wel het verdienstelijke gemiddelde van 0.785 voor zich noteren. Hij maakte bovendien een serie van vier. Dat deed Embert Broekhoven ook. Embert wist met het mooie gemiddelde van 0.644 een gelijkspel uit het vuur te slepen. Met dit resultaat is team ’t Vaartje 3 de koppositie kwijt. Dit kan op dinsdagavond 3 maart hersteld worden. Dan speelt dit team tegen de nieuwe koploper HMS uit Sprang-Capelle. Deze wedstrijd begint in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart om 19.30 uur. Op vrijdagavond 28 februari speelt, in dezelfde accommodatie en op dezelfde tijd, team ’t Vaartje 2 tegen team BVT uit Terheijden.

Reacties