Atledo pupillen bij de Mastboscross

Foto:

Het is een grijze zondagmorgen. Onze crossbikkels zijn deze keer afgereisd naar Breda waar ze aan de Mastboscross deelnemen.

C pupil Siem Horsten bijt het spits af. Nog snel even handschoenen aan gedaan, want het is nog echt koud. Hij loopt de ronde van 985 meter in 5 minuut 26 en eindigt op een 12e plaats. De b pupillen Jelle Jansen en Willem de Jong lopen twee kleine rondes, ruim een kilometer. Jelle loopt een stabiele race en eindigt als 9e. Willem is vanaf de start al goed weg en is twee rondes in een strijd verwikkeld met Pepijn Baars van Sprint. In de bocht naar de finish weet Willem de beslissende sprint in te zetten en zo weet hij weer een mooie bronzen medaille bij zijn groeiende verzameling te voegen.
Bij de a pupillen strijden Siebe van der Lee en Ramon Derks om de 23e en 24e plaats Zij lopen de 1419 meter in 6 minuut 25. Goof Schoormans heeft een mindere start en eindigt als 37e in 7 minuten 24.

De d junioren lopen 1853 m. Eva den Boer eindigt als 31e van de 42 meisjes in 8 minuut 20 en Yuri Derks als 34e van de 44 jongens in 8 minuut 29 B junior Colin Bressers moet 4884 m afleggen in een landelijk druk bezette wedstrijd. Hij eindigt als 37e van de 45 deelnemers in 20.01. Nog een cross te gaan, komende zondag de Atledocross, die in het gebied van de Duiventoren wordt gelopen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen