Single winst voor Kevin Lens in Café De Valk

Foto: CC0 Creative Commons

Zondag 19 januari j.l. vond het 13e toernooi plaats voor de ranking. Er werd een single en een koppeltoernooi verspeeld. Wederom was er een nette opkomst De koppels werden verspeeld in poules, het single k.o. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door winst op Mark Bakx en Dennis Hendrickx werden Stephan D’aes en Patrick van Gelder finalisten. Steve Raman en Willy van de Wiel wonnen in de andere halve finale van Bjorn Vervloet en Seppe Giebens. In de finale ging de winst met 4-2 naar Patrick en Stephan, proficiat.

v.l.n.r. Willy, Patrick, Steven en Stephan

De verliezersronde werd met 3-2 gewonnen door vader Johan en zoon Wessel Templaars tegen Peter Dekkers en Jeffrey Siemons.

v.l.n.r. Johan, Wessel, Peter en Jeffrey

De hoogste uitworp ging naar Dennis Hendrickx met 130. Verder de volgende 100+ uitworpen, Mark Bakx 120, Rens Heijmans 118, Zyon Raman 116, Martin Evertse 115 en Jeffrey Siemons 110.

Hierna gingen de singles van start. Stephan D’aes ging naar zijn 2e finale door winst op Tim Hoevenaars, Leroy Vos, Willy van de Wiel en Bjorn Vervloet. Kevin Lens werd finalist na zeges op Roy Netten, Toon van Peer, Seppe Giebens en Corné van Mastrigt. In de finale ging de winst met 5-2 naar Kevin die daarmee Stephan af hield van de dubbel , proficiat.

v.l.n.r. winnaar Kevin, Bjorn, Corné en Stephan

Jurgen Evers won met 3-2 van Rob Adriaansen in de finale van de verliezersronde.

Rob en Jurgen

De hoogste uitworp was voor Dennis van Strien met 149. Jeffrey Siemons had uitworpen van 124 en 101, Wessel Tempelaars 120, Kevin Lens 104 en Bjorn Vervloet 101. In totaal werd er 21 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. (maximaal 2 p.p.)

4x 180 voor Willy van de Wiel en Patrick van Gelder, 3x 180 voor Kevin Lens, 2x 180 voor Corné van Mastrigt., 1x 180 voor Johan Tempelaars, Jakke Jordaens, Stephan D’aes, Zyon Raman, Jeffrey Siemons, Rob Adriaansen, Toon van Peer en Roy Netten.

De uitslag:

WINNAARS SINGLE 

1. Kevin Lens

2. Patrick D’aes

3. Corné van Mastrigt

Bjorn Vervloet

5. Willy van de Wiel

Rens Heijmans

Seppe Giebens

Patrick van Gelder


WINNAARS KOPPELS 

1. Patrick van Gelder – Stephan D’aes

2. Willy van de Wiel – Steven Raman

3. Bjorn Vervloet – Seppe Giebens

Mark Bakx – Dennis Hendrickx

5. Zyon Raman – Eric Meyers

Rob Adriaansen – Stephan de Bruijn

Carlo van Peer – Toon van Peer

Corné van Mastrigt – Jurgen Evers


VERLIEZERS SINGLE 

1. Jurgen Evers

2. Rob Adriaansen

3. Eric Meyers

Zyon Raman


VERLIEZERS KOPPELS 

1. Johan Tempelaars – Wessel Tempelaars

2. Jeffrey Siemons – Peter Dekkers

3. Samantha van Hasenbroek – Martin Evertse

Dennis van Strien – Jakke Jordaens

Het volgende toernooi is op zondag 26 januari, single en koppels , graag tot dan.

Reacties