Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart verloor team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. met 2-6 van team de Hazelaar uit Rosmalen.

Piet Kamp hield aanvankeijk gelijke tred. Hij zag echter in de slotfase de winst uit handen glippen. Ook voor Jan Ligtenberg was er verlies. Jan kreeg ook maar 46 beurten. Leo Loonen kon aanvankelijk zijn opponent nog redelijk bijenen. In de slotfase kon hij echter niet meer aanhaken. De enge winstpartij kwam naam van kopman Ad Smolders. Met het degelijke moyenne van 0.510 pakte hij de winst wel.

Verlies team SunControls
In Oosterhout verloor team SunControls Tilburg nipt met 6-2 van team Cortini. Nhiep Tran kwam niet in zijn spel en moest verlies incasseren. Jos Hamers kwam nog de nodige caramboles te kort en moest derhalve verlies incasseren. Anton Smulders werd eveneens afgetroefd. Hij kreeg ook sechts 34 beurten. Kopman Patrick Schrijver was de enige die de winst welHij kwam al na 39 beurten over de finish met het prachtige gemiddelde van 0.641. Zowel Nhiep als Patrick maakten een serie van vier caramboles.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-groot:
4-tallen: Verlies C. Van den Nieuwenhuizen
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart verloor team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 25-40 van team BCG uit Goirle. In de eerste sessie was er verlies voor Jan Ligtenberg en Toon Verbunt. Toon kreeg maar 37 beurten en Jan zelfs maar 36 beurten. In de tweede sessie was er ook verlies voor de goed in vorm zijnde Mark Pijnenburg. Mark kreeg maar 38 beurten. Hij maakte nog wel een mooie serie van vier. Frans Kemmeren vocht zich terug van een achterstand van zes caramboles. Hij zag zijn rivaal het voor zijn neus uitmaken. In de na-beurt wist hij echter een geijkspel af te dwingen.

3-tallen: thuiswedstrijd ’t Vaartje 1
Op maandagavond 6 januari speelt team ’t Vaartje tegen team De Eekhoorn uit Oosterhout. Team ’t Vaartje heeft de winst nodig om zih in de middenmoot te kunnen handhaven. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:
B2: Royal Hedge verslaat AK Deur & Interieur
Op dinsdagavond 7 januari speelt team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel tegen team ’t Pleintje uit Dussen. Team AK bestaat uit Jan, Johan, Erwin en Edwin Ligtenberg. Het heeft de punten nodig om zich te handhaven in de middenmoot. Deze wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart begint om 19.30 uur.

Reacties