Atledo pupillen aan de start bij de Mardenko Enclave Cross

Foto:

Onze jongste pupil was blij dat ze weer een keertje aan de cross mee kan doen. Bij deze door Gloria Baarle Nassau georganiseerde wedstrijd is er een speciale start voor de kleuters. Een beetje bibberend staan ze aan de start, maar na een high five met zwarte piet en het gezamenlijk aftellen gaan ze vlot van start. Anna Derks rent zo hard als ze kan en dat is snel! In minder dan twee minuten is ze als eerste meisje terug bij de finish.

Bij de b pupillen zijn de vrienden Willem de Jong en Jelle Jansen weer van de partij. Zij lopen twee rondjes. Willem weet naar een mooie 5e plaats te lopen, maar moet zijn rivaal van Gloria Atletiek Lander Jansens wel voor laten gaan. Jelle heeft het deze keer heel moeilijk , misschien net iets te laat naar bed de avond ervoor? Maar met hulp van trainster Anne-Wil Snepvangers weet hij toch de finish te halen.

Bij de a puillen meisjes vinden we Anouk Rutjes met heel hard werken na een feestavondje terug op de 9e plaats.

Maar liefst 5 Atledo jongens deden meebij de a pupillen Ze weten er een mooie onderlinge strijd van te maken, waarbij Siebe van der Lee deze keer wint van Ramon Derks en Milan Bavius. Ties Versluis geniet ook weer van het lopen net als Goof Schoormans die er net een half minuutje langer over doen.

Bij de D junioren, die 1420m moeten lopen weet Nieke Westerveen na een heel snelle start toch nog een 3e plaats te halen. Eva den Boer loopt een mooie race met een 11e plaats als resultaat en ook Renee Kramer loopt lekker naar een 18e plaats.

Lucas Rutjes mag met het goud naar huis na 1810m. Yuri Derks werd 22e en Jurre Verschure 27e.

Colin Bressers, voorheen lopend bij de specials loopt nu bij de B junioren en dat betekent dat hij veel grotere afstanden moet lopen. Hij krijgt deze afstanden steeds beter onder de knie door de extra training bij Hens Koreman en weet dit keer 4e te worden in 14 minuut 18 over de 3870 m.

Reacties