Weer ruime winst voor ONI

Opnieuw heeft de oranje blauwe brigade de zoete smaak van een dik verdiende overwinning mogen smaken.

Het is nu al voor de 31e keer dat ONI ongeslagen blijft in een officiële wedstrijd en het begint er naar uit te zien dat men hiermee bezig is om een absolute record neer te zetten. Natuurlijk gaat het niet om dit record, maar gaat het puur en alleen om de punten die hier bij horen en oni wekelijks zo bij schrijft.

Ook deze zaterdagmiddag was het weer vlug klaar, inpakken en weg wezen in en bij Vuren. Al na 33 seconden lag de bal op de stip, en na 38 sec stond het scorebord op 0-1 voor Oni door toedoen van de vlug toegesnelde Paul v Zon die dit karwei zeer vakkundig afmaakte. hierna was het eigenlijk weer wachten op de volgende treffers en die kwamen dan ook van de voet van Jaap vd Waarden uit een prima aanval dwars door de defensie van Vuren en een vrijetrap die niet helemaal goed verwerkt werd door de Vurens doelman en zo was het na 26 min weer kassa voor Oni en kon men de wedstrijd rustig en bekwaam uitspelen.

Toch moest Oni nog even het gaspedaal in trappen nadat vuren op 1-3 was gekomen middels een penalty om eventuele problemen te voorkomen. door deze versnelling kwam Oni nog voor rust op 1-4 door een treffer van Sander de Bont in de 34e minuut. Na rust kreeg Oni legio kansen maar behoede de eerder grabbelende vurense doelman zijn ploeg voor een dikke hele dikke nederlaag met enkele sublieme reddingen. Alleen op een geweldige vrije trap van Jesse Gire had de doelman geen antwoord en moest hij zijn 5e tegentreffer incasseren.

Dat vuren in 72e minuut nog een treffer mocht aantekenen deed alleen trainer Kusters de wenkbrauwen fronzen omdat het doelsaldo weleens heel belangrijk kan gaan worden in de strijd om de eerste periode titel, waarin Blc en ONI gelijk op gaan. De komende 2 weken zullen voor beide teams belangrijk worden in deze strijd, waarna ONI Blc straks nog thuis zal ontvangen. Maar eerst moet Oni a.s. zaterdag de studenten uit Tilburg zich van het lijf zien te houden. De wedstrijd zal onder leiding staan van Dhr B Cakir uit Den Bosch ONI heeft maar één klip en klare opdracht ; winst.!!