Eerste puntenverliesDen Hamse Bok Liberty Heren 1

Foto:

Afgelopen zondag was het tijd voor Den Hamse Bok Liberty Heren 1 om het op te nemen tegen de nummer 3 van de poule: Vianen Heren 1.

De heren van liberty wisten dat het een lastige pot ging worden, en het voorgevoel is uitgekomen. Naast het feit dat het erg vies weer was om in te spelen, hebben de mannen helaas voor de eerste keer de 3 punten achtergelaten dit seizoen. Nadat er 2 doelpunten van Liberty waren afgekeurd door de clubscheidsrechters van Vianen wist de tegenstander wel een doelpunt te scoren uit een sleepcorner. Nadat Liberty eigenlijk de hele wedstrijd toch wist te domineren, hadden ze uiteindelijk toch geen geluk met het scoren van doelpunten. De wedstrijd eindigde dan ook met 2-0 voor Vianen nadat er uit een counter aanval nog een doelpunt werd gescoord om nog wat extra zout in de wond te wrijven.

Er heerste een gevoel van teleurstelling en onrecht bij de heren van Liberty, maar dit gaan ze omzetten in extra motivatie om nog harder te trainen de aankomende weken! Zo kunnen ze zich extra goed voorbereiden voor de laatste potten van deze seizoenshelft.

Reacties