ONI beleeft gouden weekend

Foto:

Gezien de uitslagen van afgelopen zaterdag zou ONI, met de nadruk op zou een gouden weekend kunnen beleven. De directe concurrentie lieten allemaal punten liggen in hun wedstrijden die wel doorgingen, maar waar de wedstrijd van ONI door slechte veldomstandigheden in Haaften werd afgelast.

ONI komt dus als meest lachende uit het afgelopen weekend, maar zal a.s. zaterdag deze krijgertjes moeten zien te verzilveren door de thuis wedstrijd tegen Sparta’30 winnend af te sluiten, alleen dan profiteert men maximaal van het afgelopen weekend. Zoals gezegd komt de geel blauwe brigade uit Andel op bezoek in ‘ s Gravenmoer, daar uw razende reporter zaterdag zelf aanwezig was bij de 4-4 van Sparta tegen Mvv kan hij de manschappen van ONI waarschuwen voor de tomeloze inzet welke Sparta aan het daglicht legt.

Een team welke bestaat uit een mix van ervaren krachten die wel weten wat er gevraagd word en aantal jonge talenten die vliegensvlug de honderd meter afleggen maken van Sparta een onberekenbare tegenstander die zeer zeker niet onderschat dient te worden, integendeel, ONI zal meer dan 100% concentratie en inzet op het eigen veld moeten tonen om de Andelse formatie op de knieën te krijgen en om de ongeslagen status met weer een week te verlengen, om zo een gooi te doen naar een absolute mijlpaal in het amateurvoetbal om als ploeg de boeken in te gaan die het langst ongeslagen is gebleven in officiële wedstrijden. De DERTIGSTE WEDSTRIJD waarin dit gestalte kan krijgen is dus a.s zaterdag. Een mooie uitdaging voor de oranje blauwe brigade ligt in het vooruitzicht.

Natuurlijk gaat het niet alleen om deze mijlpaal, nee, bij winst nestelt ONI zich vaster in de top van de ranglijst en dat is toch waar het uiteindelijk allemaal om draait.
Als het goed is, kan ONI a.s. zaterdag met meest sterke team binnen de lijnen komen, alleen zwarte panter v Beelen ondervind wat lichamelijke klachten, maar weet een prima vervanger achter zich.

Tel hier een ijzersterke bank bij op met spelers die zonder enige moeite de goede lijn door trekken als er een beroep op hen gedaan word, en dat word toch als zeer prettig ervaren door de technische staf van de oranje blauwe leeuwen. Deze leeuwen zullen a.s. zaterdag weer willen brullen, en wel zo hard dat de tegenstander met de staart tussen de benen van het sportpark vertrekt. Om maar weer met de veel zeggende woorden van trainer kusters te eindigen; Er is geen één ploeg die hier in ‘s Gravenmoer ons voetbal eten van het bord haalt. De wedstrijd zal onder leiding staan van Dhr Kriesels uit Bavel die om 15.00 deze belangrijke wedstrijd in gang zal blazen.

ONI 3 – STUNT IN BEKER MET 2-3 WINST OP SV CAPELLE 3
u zult denken tja capelle 3, maar capelle 3 is wel het oude sv capelle 2 van het vorige seizoen en daarom mag er gerust gesproken worden van een stunt door de mannen van Erik vd Assem die alweer van zich doen spreken in de beker competitie, na vorig seizoen de finale te hebben gehaald wil men nu weer tot een zelfde resultaat komen, nou het begin is er na, klasse mannen.!!!

PROGRAMMA ONI 26 OKT
THUIS
15.00 ONI 1 – SPARTA’30
15.00 ONI vetr – SSC’ 55
13.10 ONI 4 – NEO’25
11.00 013 – ALTENA
10.15 010 – NEO’ 25
09.30 07 – GSBW
UIT
12.00 KLUNDERT – ONI 2
15.00 RIJEN – ONI 3
14.00 ALEM – 016
11.30 DIA – 015
10.15 – REESHOF – 012
10.00 RAAMSDONK – 09

P.s redactie bij de foto de tekst; Jaap vd Waarden gaat met zijn team voor weer DRIE punten.!

Bijlagen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen