Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

Team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. speelt de eerste wedstrijd gelijk. In Rumpt werd he 4-4- tegen team Apperekoi. Winst was er voor kopman Ad Smolders en Leo Loonen. Beide spelers speelden een gedegen partij. Jan Ligtenberg en Piet Kamp moesten beiden verlies incasseren. Beide spelers kwam totaal niet in hun spel en verloren kansloos. .

Gevoelig verlies team SunControls
In de eerste competitiewedstrijd verloor team SunControls Tilburg in sportcafé ’t Vaartje met 0-8 van het sterke team De trots van Kluirendal uit Arnhem. Patrick Schrijver kwam nog vijf caraboles te kort. Jos Hamers zelfs zes. Hij kreeg echter maar42 beurten. Ook Anton Smulders verloor kansloos. Bert van den Hooff kwam nog het dichtst bij de finish. Toch kwam ook hij nog twee caramboles te kort. Op vrijdagavond 13 september spelen team Kamp en SunControls tegen elkaar. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-groot:
4-tallen: Nipt verlies Van den Nieuwenhuizen

In Oosterhoutsportcafé ’t Vaartje verloor team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 37-35 van team iet in zijn spel. Hij keek al snel tegen een grote achterstand aan en kreeg dit gat niet meer gedicht. Op de andere tafel was er verlies voor Theo Laros. Theo kwam slechts drie caambles te kort. In de tweede sessie trokken de spelers van team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken de stand weer meer in evenwicht. Mark Pijnenburgwon in maar 36 beurten en zette het fraaie moyenne van 0.542 neer. Hij maakte bovendien een fraaie serie van vier caramboles. Op de andere tafel maakte Frans Kemmeren korte metten. Hij finishte in maaar 34 beurten. Hij zette het gewedige moyenne neer van 0.558 en was daarmee de beste speler van zijn team. Op donderdagavond 12 september speelt team Van den Nieuwenhuizen in sportcafé ’t Vaartje tegen team de Eekhoorn uit Oosterhout. Deze wedstrijd begint om 19.30 uur.

3-tallen: ’t Vaartje 1 verliest
In sportcafé ’t Vaartje verloor team ’t Vaartje 1 met 21-30 van team de Eekhoorn. Piet Vissers kreeg geen schijn van kans. Hij kwma totaal niet in zijn spel. Ad Faro kreeg maar 48 beurten. Toch kwam hij nog vijf caramboles te kort. Patrick Schrijver speelde een degelijke partij. Maar ook hij liep tegen een nederlaag aan. Op maandagavond 16 september speelt team ’t Vaartje tegen team Prinsenhoeven uit Tilburg. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein
B1: ’t Vaartje 3 pakt volle winst

In Kaatsheuvel won team’t Vaartje 3 met 24-30 van team KTO. Embert Broekhoven en Arthur Snoeren hadden beiden maar 43 beurten nodig om de finish te bereiken. Embert kwam uit op het fraaie gemiddelde van 0.674 en Arthur op 0.534. Embert maakte ook nog een serie van vier. Dat deed ook Ton Kemmeren. Ton excelleerde en was al na 35 beurten bij de finish. Hij kwam uit op het formidabele gemiddelde van 0.771. Team ’t Vaartje 2 won in sportcafé ’t Vaartje met 28-2 van team ’t Sandoel uit Raamsdonksveer. De enige verliespartij kwam op naam van Willy v.d. Wiel. Hij kreeg ook maar 37 beurten. Hij liet nog wel het fraaie gemiddelde van 0.810 voor zich noteren. Hij maakte bovendien een geweldige reeks van zes caramboles. Piet Vissers had maar 39 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij zette het prima moyenne van 0.794 neer. Ton Kemmeren had zelfs maar 37  beurten nodig om te finishen. Hij kkwam uit op het prima gemiddelde van 0.729. Ook hij maakte een serie van zes caramboles.

B2: AK Deur & Interieur Kaatsheuvel verliest
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart verloor team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel met 24-29 van team ’t Steegje uit Made. De enige winstpartij kwam op naam van Jan Ligtenberg. Jan speelde een degelijke partij en pakte bekwaam de winst. Johan Ligtenberg kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Hij maakte overigens nog wel een mooie serie van vier caramboles. Erwin Ligtenberg sneuvelde op twee luttele caramboles van de finish. Team Boomkwekerij en tuincentrum Royal Hedge Dongen won met het kleinst mogelijke verschil. Het werd 23-24 tegen team ’t Loons Kwartier in Loon op Zand. Anton Smulders speelde een gedegen partij en loodste deze bekwaam naar de finish. Hij zette het mooie gemiddelde van 0.511 neer. Piet Kamp speelde een puike partij. In maar 39 beurten flitste Piet naar de eindstreep. Hij kwam uit op het geweldige moyene van 0.487. Mark Pijnenburg had een absolute off-day. Hij verloor kansloos. Op dinsdagavond 17 september staat in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart de confrontatie tussen team AK en Royal Hedge op het programma.  De wedstrijd begint om 19.30 uur.

 

Reacties