Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

Team SunControls Tilburg speelt de eerste wedstrijd thuis. Het moet het op donderdagavond 5 september opnemen tegen team de Trots van Kluirendal uit Arnhem. Het belooft meteen a een zware opgave te worden.

Dit team heeft liefst vier spelers van boven 0.500. Team SunControls bestaat uit: Patrick Schrijver, Nhiep Tran, Anton Smulders, Anja Verbogt, Jos Hamers en Bert van den Hooff. Het streven van dit team is om in de middenmoot mee te kunnen draaien. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-groot:
3-tallen: ’t Vaartje 1 pakt eerste winst
Team ’t Vaartje 1 heeft zich uitstekend hersteld van de nederlaag van vrige week. In Goirle werd met 24-27 gewonnen van team BCG. De enige verliespartij kwam op naam van teamleider Patrick Schrijver. Winst was er wel voor Embert Broekkhoven en Bart de Wijs. Embert speelde een degelijke partij, waarbij hij de verdediging uitstekend gesloten hield. Hij hield zijn opponent op ruime achterstand. Hij maakte bovendien een fraaie serie van vijf caramboles. Bart speelde een geweldige partij. Hij was na 35 beurten al bij de finish. Hij liet het formidabele gemiddelde van 0.600 voor zich noteren.

4-tallen: Verlies voor Van den Nieuwenhuizen
In sportcafé ’t Vaartje verloor team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 33-36 van team Hilvarenbeek. In de eerste sessie had Frans Kemmeren een miserabele start. In de tweede heft kwam hij beter op dreef. Het was echter toen te laat. Reserve Toon Verbunt excelleerde. Ook hij had een moeizame start, maar herpakte zich al snel. In slechts 34 beurten was Toon bij de finish. Hij liet het formidabele gemiddelde van 0.529 voor zich noteren. In de tweede sessie. Kreeg Theo Laros maar 39 beurten. Hij moest verlies incasseren. Mark Pijnenburg werd op achterstand gezet. Mark knokte zich weer in de partij en wist de winst alsnog te pakken.

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein
B1: ‘t Vaartje pakt winst
In Made won team ’t Vaartje 2 met 25-27 van team ’t Steegje. De enige verliespartij kwam op naam van reserve Leo Loonen. Leo kreeg ook maar 37 beurten. Winst was er wel voor Jos Hamers en Piet Vissers. Zowel Jos als Piet maakten beiden een serie van vijf. Jos had maar 35 beurten nodig om te finishten en Piet zelfs maar 35. Piet kwam uit op het formidabele gemiddelde van 0.885. In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart verloor team ’t Vaartje 3 met 20-30 van team Landzicht uit Sprang-Capelle. Embert Broekhoven kwam aan de meet, slechts één luttele carambole te kort. Ton Kemmeren en Arthur Snoeren kregen allebei maar 33 beurten en moesten verlies incasseren. Op vrijdagavond 6 september speelt team ’t Vaartje 2 in sportcafé t Vaartje tegen Ut Sandoel uit Raamsdonskveer. Op dinsdagavond 10 september speelt team in dezelfde accommodatie tegen team HGL uit Sprang-Capelle. Beide wedstrijden beginnen om 19.30 uur.

B2: Royal Hedge wint van Werkendam
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart won team Boomkwekerij en tuincentrum Royal Hedge Dongen met 26-24 van team Werkendam. Mark Pijnenburg was de enige die won. Mark speelde superieur Hij was al na 21 beurten bij de finish en liet het formidabele gemiddelde van 1.190 voor zich noteren. Ton Hamers kreeg maar 35 beurten. Toch kwam Toon maar twee caramboles te kort. Ook Bert v.d. Hooff moest verlies incasseren. Hij kreeg maar 39 beurten. Team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel liep tegen verlies aan. In Werkendam werd het 30-21. Jan Ligtenberg kreeg geen schijn van kans. Zijn opponent was al na 32 beurten bij de finish. Edwin Ligtenberg kwam slechts twee caramboles te kort en Erwin Ligtenberg zelfs maar één luttele carambole. Op dinsdag 10 september speelt team Royal Hedge in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart, tegen team Landzicht uit Sprang-Capelle. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Reacties