Carlo van Cleef, Maikel Verberk winnen titel bij Falkie Classic koppels, 170 finish voor Jurgen Evers

Foto: CC0 Creative Commons

Zondag 14 juli werd het dartseizoen 2018-2019 traditioneel afgesloten met de falkie classic voor koppels in café De Valk.

Verleden jaar ging de titel naar Willy van de Wiel en Mario Robbe, die beiden afwezig waren. Het toernooi werd verspeeld in poules met aansluitend een winnaars en een verliezersronde. Marcel Emmen en William Leijten werden finalisten door winst op Corné van Mastrigt en Corné van den Ouweland. In de andere halve finale wonnen Maikel Verberk en Carlo van Cleef van Marly van den Heuvel en Dennis van Strien. In de finale wonnen Carlo en Maikel met 5-0 en pakte hiermee de titel, proficiat.

v.l.n.r. Maikel, William, Marcel en Carlo

Mark Lodewijks en Johan Smulders wonnen de finale in de verliezersronde met 4-1 van Jurgen Evers en Rob de Waal.

v.l.n.r. Jurgen, Rob, Johan en Mark

De hoogste uitworp ging naar Jurgen Evers met een prefecte 170. Dennis van Strien gooide 144 uit, Johan Smulders 130, Rob de Waal 116, Marly van den Heuvel 113 en Barry Panis 107. In totaal werd er 10 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. 2x 180 was er voor Mark Bakx, Carlo van Cleef en William Leijten. 1x 180 voor Jurgen Evers, Corné van Mastrigt, Rob de Waal en Maikel Verberk.

De uitslag

WINNAARS KOPPELS 

1. Carlo van Cleef – Maikel Verberk

2. Marcel Emmen – William Leijten

3. Corné van Mastrigt – Corné van den Ouweland

Marly van den Heuvel – Dennis van Strien

VERLIEZERS KOPPELS 

1. Johan Smulders – Mark Lodewijks

2. Jurgen Evers – Rob de Waal

3. Mark Bakx – Mark de Vries

Maikel Kustermans – Jeffrey Mathijssen

5. Michel Michielse – Peter Dekkers

Barry Panis – Robin Panis

Hiermee kwam een einde aan het dartseizoen 2018-2019, zondag 8 september vindt het 1e toernooi plaats van de nieuwe ranking. Allemaal een fijne vakantie.

Reacties