Henk Bakx wint dik aan de Schapenwei

Foto:

Afgelopen zondag werd er door H.S.V.de Ruischvoorn weer een clubwedstrijd gevist vaste stok . 16 deelnemers waren naar de waterkant gekomen om hier aan deel te nemen.

Maar voordat we konden beginnen moest er eerst nog onderhandeld worden met een andere kiesvereniging die ook op dit zelfde water hun wedstrijd hielden en hier ook hun vergunning hadden gekregen. Eenmaal weer orde op zaken hadden gesteld konden de nummers verloot worden er werd dit keer rekening gehouden met mensen die namelijk niet ver konden lopen mochten eerst hun nummers trekken hier voor onze dank aan de vissers en het bestuur.

Dat wilde zeggen dat er een aantal ver moesten lopen en sjouwen, maar we begonnen pas als iedereen klaar was. En om half negen klonk het start signaal de zon stond al hoog aan de hemelen een lekker windje maakte er een heerlijk vis ochtend van. In vak A werden de meesten vissen gevangen en daar kwam ook de winnaar vandaan Henk Bakx liet weer eens dat hij toch nog vissen kon hij ving een paar mooie brasems ook wat voorns en ook liet hij er een paar mooie vissen er af gaan hij ving 6.675 gram bij elkaar en dat was ook de enige die boven de 2 kilo uit wist te komen. 2e werd Willem van Oosterbosch die op de staart zat dus in Vak B hij ving 1500 gram bij elkaar maar in dit vak was het vooral grondels wat er te vangen was. 3e werd Patrick de Rooij met 1.325 gram in vak A en Kees van Bijnen 4e met 875 gram in vak B. Woensdag avond weer een zomer avond wedstrijd

En de eerstvolgende wedstrijd is Dongens kampioenschap op 22 juni ’19 In de Donge te s ’Gravenmoer in schrijven tot 17 juni bij wedstrijd commissie.

Reacties