ONI sluit seizoen waardig als kampioen af

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Met een 13 Р3 overwinning heeft DE KAMPIOEN het seizoen waardig afgesloten. In de éénzijdige wedstrijd speelde ONI op halve kracht, en dat was maar goed ook voor de tricolores uit Tilburg want anders had er voor hen een vreselijke uitslag op het scorebord gestaan, een bord wat door telt tot 19, maar wat waarschijnlijk dan niet genoeg was geweest.

Er waren in de wedstrijd drie opvallende gebeurtenissen, De 1e was het 8 maal doel treffen van Sander BEER de BONT De 2e was het Willem II doelpunt vanaf de aftrap, wat de 5-1 betekende. De 3e was de treffer van doelman Lars vd Kletersteeg, ja u leest het goed, DOELMAN vd Kletersteeg, hij ging mee met een corner welke ONI te nemen had, de bal zeilde over hem heen in eerste instantie, maar werd opnieuw in de zestien ingebracht, en jawel hoog boven iedereen uit toornend kopte hij de bal via de onderkant van de lat in het doel, en weer was hij de gevierde man na zijn magistrale omhaal van 2 weken geleden.

Voor ONI scoorde verder, JAAP VAN DE WAARDEN, THOMAS MERTENS, PAUL VAN ZON en SONNY MOERENHOUT en dus Beer de Bont 8x en Lars vd Kletersteeg 1x Voor ONI man P Faro kreeg deze laatste competitie wedstrijd ondanks de eerdere droevige gezondheidsmedeling toch ook wel een Zilveren randje. Door zijn jaren lange inzet voor zijn club en zijn gras, want de jeugdspelers noemen hem Pieter van het GRAS, werd door Burgemeester Starremans vermeld dat het Zijne Majesteit had behaagd om Pieter Faro te benoemen tot Lid van Oranje-Nassau. Dit alles maakte het voor hem en zijn vrouw en overige Familie en aanwezige tot een zeer speciale middag en slot van een geweldig seizoen. Op de Foto ziet u DE TROTSE KAMPIOEN met de ALLER JONGSTE KAMPIOENEN

Reacties