Dongense Darts Competitie

Foto: CC0 Creative Commons

Ronde 10 van de Dongense Darts Competitie.

Een heuse topper in de Tweede Divisie. De nummer 1 Pijlloos tegen de nummer 2 Het Vaartje 1. Het Vaartje zal een winst moeten pakken willen ze nog kans maken op de titel. Het Vaartje zat er gelijk goed in. Van 3-1 naar 6-2 met een 9-4 winst. Pijlloos bleef verbouwereerd achter. Darth Vader 2 had geen problemen met New Bundy’s. Ook hier een 9-4 score in het voordeel van Darth Vader. Melvin Veenbergen van New Bundy’s finishte 84. En ook TROTS tegen Malibullseye leverde een 9-4 score op. Vooral in de koppels werd het verschil gemaakt door TROTS. Robin Panis van Malibullseye finishte 92. HBHB was deze ronde vrij. De 180 teller blijft staan op 1. Het Vaartje 1 heeft de leiding overgenomen van Pijlloos dat nu 2-e staat. TROTS is de nummer 3.

Falcon ging vol voor de winst tegen de nummer 2 Gijle Peile om nog een kans te maken op de bovenste plaatsen in de Eerste Divisie. Maar alle koppels 501 gingen verloren. Dan wordt winst moeilijk en dat lukte dus ook niet. Gijle Peile pakte de overwinning met 8-5. Bas van de Borst van Gijle Peile scoorde een 180. Na 3 verliespartijen was het eindelijk weer eens prijs voor 4P. Een overwinning. Darth Vader 1 werd met 8-5 verslagen. Het Karrewiel 2 kon het niet bolwerken tegen Up to the bar. Alles ging overduidelijk 1 kant op. 11-2 de score voor Up to the bar. William Leijten van Up to the bar scoorde een 180. Nie te Pijle was deze ronde vrij. De 180 teller staat nu op een totaal van 15. Up to the bar onbedreigd aan de leiding voor Gijle Peile en Falcon.

In de Ere Divisie won Triple Trouble voor een 2-e maal met 9-4 van Het Karrewiel 13. Triple Trouble liep snel naar een 6-0 voorsprong, maar Karrewiel 13 stapte toch in de wedstrijd. Voor K13 gooide Frank Snijders 103 uit en noteerde Michiel van der Weegen een 180. Voor TT finishte Dylan in ’t Groen 100 en Vincent Langeveld 102. BESEIDREN ontving Op Dreef 12. Deze wedstrijd zou wel eens gelijk kunnen opgaan. Dat zou je verwachten, maar Op Dreef haalde even uit. 10-3 de score voor Op Dreef 12. Voor BSEIDREN gooide Ramon Bressers een 180. Malle Bull speelde tegen The Dartons. De nummer 1 en 2 tegen elkaar. Een belangrijke wedstrijd voor de titel. Malle Bull lag op koers om The Dartons ruim te verslaan, maar schrijf ze niet af. The Dartons kwam terug, maar winst zat er niet meer in. 7-6 de score voor Malle Bull. Voor Malle Bull gooide Pim van Boxel een 180. Voor The Dartons noteerde John Genet en Edwin Nuis beide een 180. De Tobbers waren deze ronde vrij. De180 teller staat op een totaal van 39. The Dartons heeft de aanval van Malle Bull afgeslagen en blijft op de eerste plaats. Triple Trouble staat nu derde.

Reacties