Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

Leo Loonen (Oosteind) is er in geslaagd de halve finale te halen van het prestigieuze autobedrijf Scheerders driebandentoernooi voor de kleine tafel.

Hij werd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart tweede in zijn poule. Hij won twee wedstrijden en speelde er één gelijk. Met 1.250 zette Leo ook de beste partij van de week neer. Hij moest alleen Anton Bouman uit Genderen voor laten gaan. Anton won liefst drie partijen en speelde er één gelijk. Hiermee werd hj eerste in zijn poule. Francine van Yperen (Standdaarbuiten) werd derde, maar dit is voorlopig te weinig om door te mogen. Zij won twee van de vier partijen. De tweede halve finale wordt op vrijdagavond 31 mei gespeeld vanaf 19.30 uur.]

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein
’t Vaartje 2 verstevigt positie in B2
In sportcafé ’t Vaartje pakte team ’t Vaartje 2 de winst op DKM uit Oosterhout. Het werd 28-27. Winst was er voor Piet Kamp in een degelijke 50 beurten trok Piet de winst naar zich toe. Theo Laros was al na 40 beurten bij de eindstreep. Hij kwam echter niet verder dan een remise partij. Leo Loonen was de enige die verlies moest incasseren. Toch kwam Leo aan de meet slechts drie luttele caramboles te kort. Omdat de naaste concurrent ook punten liet liggen. Verstevigde team ’t Vaartje 2 de koppositie.

verlies ’t Vaartje 1
In Oosterhout verloor team ’t Vaartje 1 met 27-24 van team de Eekhoorn. Jan Ligtenberg verloor wel, maar kwam slechts één luttele carambole te kort. Hij kreeg ook slechts 44 beurten. Ton Kemmeren kwam er totaal niet aan te pas en verloor kansloos. De eer werd gered door Patrick Schrijver. Patrick had maar 46 beurten nodig om de buit binnen te halen. Hij kwam uit op 0.804. Hij maakte bovendien een mooie serie van vijf caramboles. Op dinsdagavond 4 juni staat de derby tussen ’t Vaartje 1 en ’t Vaartje 2 op het programma.De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

‘t Vaartje 3 pakt winst
In sportcafé ’t Vaartje won team ’t Vaartje 3 met 25-23 van team ’t Steegje uit Made. Dit is een prima prestatie. Team ’t Steegje staat immers op een tweede plaats. Bert v.d. Hooff verloor kansloos. Bert kwam geen moment echt in de partij. Mark Pijnenburg verloor met nog maar één carambole te gaan. Jos Hamers excelleerde. Hij was al na 25 beurten bij de finish. Hij liet het fantastische gemiddelde van 0.840 voor zich noteren. Hij gaf hiermee zijn opponent geen enkele kans.

Reacties