In- ‘N Outdoor Van Steenoven nieuwe Hoofdsponsor D.V.V.C.

Foto:

Tijdens de nieuwjaarsreceptie kon vol trots worden vermeld dat DVVC in In- ’N Outdoor Van Steenoven een nieuwe hoofdsponsor had gevonden. Afgelopen maandag werd met de ondertekening, in de showroom aan De Slof, het Hoofdsponsorcontract officieel bevestigd.

Nu DVVC hard aan het werk is met het nemen van toekomstbestendige maatregelen is de overeenkomst met deze mooie Dongense onderneming zeker een schot in de roos.  In- ’N Outdoor Van Steenoven is het perfecte adres voor alle kwaliteits binnen- en buitenzonweringen én prachtige overkappingen. Over een aantal weken zal aan de kantine van DVVC, over de gehele lengte, een mooie overkapping verschijnen, waardoor het van vroeg tot laat in het seizoen, ook bij wat regendruppels, goed toeven zal zijn op het terras.

Uiteraard wordt de overkapping geplaatst door eigen vakkundige monteurs van In- ‘N Outdoor Van Steenoven. Door hun eigen fabriek, grote voorraad aan onderdelen en proactieve manier van werken kunnen zij op unieke wijze service verlenen en reparaties en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Binnenkort kunnen DVVC-ers en bezoekers dus extra lang genieten op het terras van DVVC dankzij de overkapping van de nieuwe Hoofdsponsor In- ’N Outdoor Van Steenoven.

Reacties